ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

SI AVUI ÉS DIMARTS...


Si avui és dimarts i no plou massa, vol dir que al costat de casa, a l'altra banda... de la carretera de Prats de Lluçanès hi ha instal·lat el mercadillo. Avui però ha aparegut un element nou, una paradeta de l'ANC que en castellà i català explica que no patim per les pensions, que en cas d'independència les cobrarem igual. La veritat, he hagut de tancar la finestra, el soroll de l'altaveu és eixordador i no m'expliquen res que ja no sabés d'antuvi. Els preocupa aquesta part del SI,SI, els pensionistes, i no per porucs ni conservadors, sinó per lúcids, però això no ho sap veure l'ANC que és queda en la primera part de l'apreciació.

I és que aquest és el problema, l'ANC, no els pensionistes, l'ANC són uns quants que s'han entestat en decidir per tots, i com ja som grandets, ja dec idirem pel nostre compte. Aquí s'equivoquen ells i Rajoy que tampoc ho ha entès. Cameron va ser més llest i va autoritzar la consulta a Escòcia, amb sospitoses ombres a l'hora de votar i  promeses d'última hora que segurament no complirà. Però ja està, ha guanyat el NO, ha guanyat Cameron i ha perdut Rajoy. Perquè encara que tot estigui per fer i tot sigui possible, en cas d'autoritzar el Govern de Madrid la consulta, en el millor dels casos, el SI,SI, no passaria del 35%, i qui no sàpiga veure això, es que no ha entès res.

Publica un comentari a l'entrada

8 Comentaris

  1. L´Anna Simó ho ha dit sense pensar, o pensant poc..sacrificis molts..els pensionistes podrien cobra a 60 dies viste.
    Dixit.
    Salut....moñta salut....aquestes són del aguila amb barretina.

    ResponElimina
  2. o sigui, que, més o menys cobrariem la pensió com els farmaceútics.
    Jo no em pregunto que puc fer per el meu país, sinó com evitar que em foti el meu país.

    ResponElimina
  3. Personalmente he llegado a la conclusion de que si Rajoy no hace el referendum es para no poner en el paro a más gente, los de ANC, Omnium y demas "trabajadores" que se quedarian en el paro si se hace el referendum... "Siempre defendiendo la "fuerza del trabajo"..."

    ResponElimina
  4. no crea sea 'por eso' Daniel. Simplemente Rajoy es el doctor NO, y sistemáticamente dice no a todo, mira, hasta a el anteproyecto de ley del aborto, que le ha costado la dimisión de Gallardon y el cabreo de los curas de arriba.

    salut

    ResponElimina
  5. Pobre Gallardon, a hacer cola en el INEM...¿De que van a comer sus niños?

    ResponElimina
  6. Una cosa que me mosquea del Rajoy Se ha cargado al..Gallardon...Se ha cargado a Rouco...se ha cargado a la Ana Botella...Se ha cargado a la Esperanza Aguirre...Ha defenestrado a Aznar...
    Ojo con este Rajoy, es mucho más fuerte de lo que nos hacen pensar
    salut

    ResponElimina
  7. te olvidas de Rubalcaba, MIQUEL, és com una roca a la mar, aguanta totes les embestides, Mariano Rajoy és l'home estàtic.

    ResponElimina
  8. Daniel, habria que hacer una suscripción popular, ¿te encargas tu?, a mi es que no me va muy bién, ando preocupado por lo de Fabra en Castellón, un santo varón al que quieren meter en la cárcel.

    ResponElimina