{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

PROTAGONISTES


A l'agost el diari en paper s'aprima, poc deu passar al món, tot plegat només han rescatat 8 mil persones a la mediterrània aquest més de Juliol passat, i ja no sabem quants s'han ofegat, més de mil vaig llegir. Ja no són noticia, formen part de la rutina quotidiana informativa.
Al pare li agradaba llegir dels diaris la secció de successos, altres, solen començar per l'última pàgina: n'hi ha que miren l'horòscop, i d'altres que van directament a la secció de necrològiques. A ell, com a tots els mou més que res la curiositat, la curiositat del que realment els interessa, sense pensar que se'ls escapa que aquestes notícies solen parlar del dolor dels altres, i sobretot, obliden, que almenys, en el cas dels successos o les necrològiques, un dia d'aquests, ells en seran els protagonistes.
Els ofegats a la Mediterrània no tindran la seva esquela a cap diari, i el pare tampoc la va tenir, entre que va morir un divendres a la tarda i el neguit pel traspàs sobtat, no vàrem pensar a inserir la necrològica al diari de Sabadell. A ell, li hauria fet il·lusió tot hi no poder-s'hi veure.

Publica un comentari a l'entrada

6 Comentaris

  1. Doncs jo tambe les llegeixo i tambe m agradaría poguer llegir la meva, el día i l,any.

    ResponElimina
  2. hi ha un cas de fa temps d'un home que va llegir la seva pròpia esquela, al diari es varen equivocar o algú els va enredar

    ResponElimina
  3. Pero una de las cosas que has de tener en cuenta, es que tu padre, a pesar de la edad, jamás perdió las ganas del saber y de enterarse de lo que se cocía en el exterior de las cuatro paredes de su casa.
    Creo que es más que importante.
    Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. si Miquel, lùcid fins l'ùltim instant, aquesta foto m'emociona especialment precisament per això.

      Elimina
  4. Yo solia comprar antes un día el ABC y otro el Pais, alternos, así pensaba que veía ambos puntos de vista. Ahora no compro ninguno y soy más feliz. Del Pais siempre leia la sección internacional, que para mi es lo mejor de ese periódico y del ABC algunos artículos de opinión. Nunca he leído las necrológicas, pero tengo amigos que es lo primero que leen y me dicen que es para ver si salen allí.

    ResponElimina
    Respostes
    1. las necrológicas del ABC i de la Vanguardia, són de nota. No leer periódicos, no escuchar la radio, no ver la tele, es difícil, además la realidad es tozuda y esta presente aúnque quieras evitarla.

      Elimina