17A: HOMENATGE A LES VÍCTIMES


No deixa de sorprendre que mentre l'Ajuntament, La Generalitat i la Plana major de l'Estat Espanyol, han organitzat un acte d'homenatge a les víctimes del 17A, sobri, despolititzat i emotiu, a dos quarts de dotze l'associació de victimes del terrorisme que presideix el Sr. José Vargas, organitzi un acte paral·lel adduint que el que s'ha celebrat avui a les 10 està polititzat. Curiós, si mes no, Vargas que anava a les llistes del sr. Bou a l'alcaldia de BCN és qui precisament polititza l'acte i manipula a les víctimes, i no és la primera vegada; cadascú decideix del seu grau d'execrabilitat personal.
Ajuntament, Generalitat i Estat Espanyol han fet un homenatge exemplar a les víctimes, situant-se en segon pla, discretament, com ha de ser, tot el contrari al que farà d'aci a una hora José Vargas. L'Associació de víctimes del terrorisme a Barcelona em temo han escollit a un mal personatge perquè els representi.

Publica un comentari a l'entrada

12 Comentaris

  1. Les víctimes i els màrtirs sempre son rendibles a molts interessos, malauradament. Per altra banda, en general, aquests tipus d'homenatges no em fan el pes, una cosa és recordar i l'altra, homenatjar, com si morir de forma absurda i violenta fos un mèrit.

    ResponElimina
  2. Almenys avui, han tingut el detall de no aplaudir en acabar el cant dels ocells, que sent com és una nadala, continuen insistint-hi en posar-lo en aquest tipus d'actes.

    ResponElimina
  3. Amb JÚLIA : Per altra banda, en general, aquests tipus d'homenatges no em fan el pes... y por su argumentación.

    ResponElimina
  4. D'acord, però el d'avui és dels que entenc s'havia de fer i s'ha fet correctament, de manera sobria, cedint el protagonmisme als familiars de les víctimes.

    ResponElimina
  5. He puesto el pensamiento de Javier Martínez, el padre del niño de tres años de Rubi.
    Dice lo que nadie se atreve a decir, y carga respetuosamente con lo que tiene que cargar, desde el rey (minúsculas) hasta el Sr Torra, pasando por las instituciones.

    ResponElimina
  6. Va sortir fa uns mesos a TV3 a tot es mou, el que més em va impresionar, a banda de la seva serenitat, és quan explica que mentre arrossegaven al seu fill n'hi havia que feien fotos.

    ResponElimina
  7. Ahí está el detalles de la madre de todos los detalles, FRANCESC.
    Esto nos demuestra quienes somos los llamados seres humanos.
    Mira, hoy han habido dos discursos, uno en el mural de Miró, el otro en Canaletes. Los dos con representación. No entiendo nada.
    Agradezco a los políticos, todos, que no hayan hablado y, a los diarios que no escriban nada. No hay nadie que diga lo verdadero, sólo su verdad; lo verdadero es que los padres se han quedado sin hijo; la verdad es que las instituciones , todas, y la prensa, toda, y los fotógrafos TODOS, no han estado a la altura.
    Hay lo que se llama dignidad. Para no acusar sin pruebas, para ayudar sin fotos, para callar en vez de hablar, y aquó lo hemos tirado todo por la borda.
    Bona tarda.

    ResponElimina
  8. Així és, i el pitjor és que en el fons a uns i altres les víctimes els importen poc, priven més els seus interesos particulars.

    ResponElimina
  9. Es curioso que no menciones la "mani" de los separatistas en la Sagrada Familia por aquello de la internacionalización del evento y las fotos de los turistas !! Todo un detalle, por lo que se ve.Buen fin de semana

    ResponElimina
  10. NO TENIA NI IDEA DE ESTA MANIFESTACIÓN, LEÍ ALGO DE QUE LOS CDR SE QUERIAN MANIFESTAR, pero ignoraba si lo habían hecho o no, de todos modos a estos hay que darles de comer aparte, son una anomalía democrática.

    ResponElimina
    Respostes
    1. https://www.elnacional.cat/ca/societat/200-cdr-sagrada-familia-respostes-17-a_412567_102.html

      aqui lo publican...

      Elimina