. . . .  PERÒ NO ES MULTIPLICA.

Segons un sondeig del CEO, un 45,4% dels entrevistats 'votaria a favor de la independència de Catalunya' (2,5 punts més que fa tres mesos); un 24,7% 'votaria en contra de la independència', i un 23,8% no aniria a votar.
Vist així queda molt bonic, però sabem fa temps dues coses: que el resultat d'un sondeig està molt condicionat per com es formula la pregunta (a Libertad Digital en saben molt d'aixó) i que la gent en ser enquestada tendeix a mentir. A banda, aquí tenim una questió de conceptes, el votant sap diferènciar quan vota a un alcalde, a unes Autonómiques, les Europées o les Generals, i és per aixó que els partits independentistes treuen els pocs vots que treuen en Autonòmiques o Generals, aspecte que contradeix aquests sondeigs.
Cert és que la gent està receptiva i a banda de l'independentisme clàssic ha sorgit amb força l'independentisme emocional (en parlava fa un any), però no deixa de ser un independentisme de saló, teòric, car a la practica, i ja es veurà el 20-N el vot independentista no arribarà ni al 10%, amb sort. Ja es diu que una cosa és la teoria i una altra la pràctica, i més en un país conservador de mena com el nostre.