Als seus 31 anys, Stanley Thorton, en un nadó tancat en un cos d'adult. Ell mateix explica perquè es comporta com a tal: "M'encanta jugar a ser un bebè. Sentir amor, afecte i protecció. És tornar a aquesta edat en què et cuidaven, amb un o dos anys. 
Aquest californià amb obesitat mòrbida passa la major part del dia i de la nit en la seva particular guarderia. Al seu costat, fins que va morir el juliol passat, estava Sandra. Una amiga que gaudia exercint de mare. Stanley cobra cada mes una ajuda social de més de 600 euros, però les imatges del documental en què ensenya com construir un bressol a la seva mida gairebé li costen la seva pensió. El senador republicà Tom Coburn va llançar una investigació sobre el seu estat de salut. Les autoritats nord-americanes van concloure que Stanley patia un trastorn del comportament que l'incapacita per a una vida normal. El seu cas no és únic. Una altra jove ha mostrat en televisió com s'aïlla del món vivint en un bressol. Assegura que li encanten els pijames, els vestits de volants i portar cues. Addicció, aberració o malaltia. Terreny per als metges. Els protagonistes d'aquestes històries només pensen en seguir vivint com ho fan.  

Confeso que la història de Stanley que en principi vaig publicar a Collonades, m'ha fascinat, i no és per prendre-la a broma. En el fons sense tanta parafernalia, molts homes viuen en aquest estat, sense afrontar els problemes, instal·lats en un infantilisme per defugir les responsabiliats i obligacions que comporta la vida d'un adult. Stanley, simplement ho ha portat fins a l'ùltim extrem, o dit d'una altra manera ha escollit una disfressa diferent a la d'altres amb la mateixa incapacitat d'afrontar la vida d'adult. Pel que he escoltat, encara que no he sabut trobar, el cas d'Stanley no és l'únic al món, sinó que n'hi ha més.