Hi ha noticies que es publiquen mig d'amagatotis - mai en portada - o gairebè, si com a Lampedusa l'any passat mor tanta gent; aquestes noticies es llegeixen, la gent s'esgarrifa i l'endemà s'oblida, amb un parell o tres de pobrets! entremig. No crec que a aquests gairebe 3.500 immigrants els preocupés massa l'ebola o la malaria. Ara ja no els preocupa res, mentre aqui, els que estàn preocupats, són els del Govern de Madrid als qui nomès els preocupa expulsar quants més immigrants millor i de qualsevol manera, encara que siguin en camions d'escombreriesl i mirar que no els hi saltin per la tanca de Melilla, no sigui que molestessin als qui estan jugant a golf.
No els pugen en avions per retornar-los i els llencen des de dalt com feien els militars Argentins perqué no gosen, que ganes a més d'un no n'hi falten.
I és que la Mediterrània no és igual per a tots. 3.419 persones han mort intentant creuar el Mediterrani en el que va de 2014, de 207.000. És el mar on més flux migratori s'ha registrat, prop del 60% de les 348.000 persones que es van llançar als mars i oceans del món amb l'objectiu de migrar o buscar asil. Aquesta xifra l'ha revelat l'Alt Comissionat de Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR) aquest dimecres i ha advertit que la comunitat internacional està deixant de banda el seu objectiu de salvar vides enmig de la confusió entre els països costaners respecte a com reaccionar.
I és que a aquests països costaners els importen un rave els immigrants i les seves vides, llevat que sigui un xeic que vingui a Marbella amb el seu sequit i el iot.

Que bonics els immigrants
que venen per carretera
I quina nosa que ens fan
els que arriben en pastera.

*