ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

CAVA! NO GRÀCIES


La diputada de CiU al Parlament Elena Ribera va afirmar l'altre dia que Freixenet podria perdre dos milions de consumidors a Catalunya, en referència a l'anunci en que parlen de cent anys d'anar junts i tambè perquè el President de Freixenet no és independentista, si és que algún president d'alguna gran companyia ho és, poques en tenim de grans, i a més a més els presidents de les grans companyies no estàn per aquestes fotesses, ells apunten més amunt.  
Que dos milions de catalans boicotegin un producte català és nou, aixo ho feien el espanyols eixelebrats que no ens estimen i aqui els hem tractat d'ignorants, però nosaltres que no som gens cainites, aixó de boicotejar un producte català mai ho fariem.

Sembla evident que a la Senyora Ribera no li agrada la campanya de Freixenet, potser perquè hi surt David Bisbal quan perfectament el podrien haver fet els de Manel o els Amics de les arts, y demostra amb la seva actitud el que fa que un país sigui comprensiu i transigent és la capacitat de la seva gent per acceptar la pluralitat dels altres, aspecte del que em va  molt justet el moviment sobiranista i que ja he comentat en alguna ocasió: aquell que no està amb mi està contra mi. En moments com els actuals, aquest discurs em sembla provincià, de curta i ressentida volada, un discurs que com a molt donaria per una piulada a twitter on desbarrar està permès i fins i tot ben vist.

Dit això, sàpiga la senyora Ribera, que un servidor ja fa anys que fa boicot al cava català, des que va passar a nomenar-se cava i deixar de dir-se xampany, que de fet jo encara dic xampany, perque cava no em bec, el motiu?, no és polític, no sóc tan idiota, simplement no m'agrada el cava brut, no puc amb ell, a mi que no en treguin d'un semi-sec d'Anna de Codorniu, la resta de caves bruts els tinc castigats, boicotejats, però no per questions polítiques, sinó gustatives, de paladar, no d'ovaris. 

Publica un comentari a l'entrada

8 Comentaris

  1. jajaja animal ¡¡¡
    el semi sec (gran cremant que le decía Codorniu) es porqué está fermentado con azucar ¡¡¡
    Toma brut o brut nature que es el que fermenta natural¡¡¡¡
    jajajajaja

    El Sr Bonet es el presidente de la Cámara de comercio de España y exporta 15 millones de botellas, que no es moco de pavo.

    Se le tuvo que poner cava y quitar lo de Champagne porque los idiotas franceses cogieron miedo a lo nuestro y nos prohibió utilizar el nombre de su región, y por cojones pusimos el nombre de nuestra especialidad que es hacerlo en su maduración bajo tierra, en una cava.
    Ahora ya sabes el porqué.
    Yo solo bebo cava. Y brut nature. Has de probarlo. te debo una a ver si cambias de opinión y dejas de envenenarte ¡¡

    ResponElimina
  2. Aquesta si que es bona,estic cansat de batallar per el cava amb els meus familiars de
    Andalusia i va esta dona i diu el que diu.
    Salutacions

    ResponElimina
  3. ja ho sé pero no puc amb el brut, es superior a mi.

    ResponElimina
  4. ben, a vegades tenim l'enemic a casa, molt nostrat per cert.

    ResponElimina
  5. Jo tampoc puc amb el Brut, em fa cremor, i de tota la vida que es diu Xampany que ve de Champagne, a qui es pensen que fan el boicot?

    M'agrada el semi, tan al paladar com a l'estòmac. Potser no sóc una entesa en champanys i caves però es que jo no em dedico a fer cates, perque un champany m'agradi te que estar bo.

    Salut

    ResponElimina
  6. GEMMA, als qui ens agrada el semi-sec som uns sofisticats i els del brut, doncs aixó, ja ho diu el mateix nom. aixo si brut o semi-sec, ben fresc.

    ResponElimina
  7. Bueno, aqui estoy yo para informar, el cava o champan o como narices se quiera llamar debe ser Brut Nature, Seco.. es menos cabezon. Yo siempre compro productos de España por eso comprare cava o champan o como quiera decirlo el personal. Esta señora acaba de hacerle una explendida campaña a Freixenet, la proxima que se vista de burbuja, o mejor no...Un saludo, estas discusiones me parecen estupidas, no por ti, si no por la señora.

    ResponElimina
  8. que no te enteras Temu: que no me gusta el xampany o cava brut, a mi me gusta el champán semi seco, me da igual como le llamen, ojo y en porrón que és más de bruto per muy de catalàn antiguo.

    ResponElimina