Malgrat estar, ser o habitar que no viure dins el dia de la marmota 24 de Novembre de l'any 2015 desprès del cristu, avui el senyor Corte Inglés, mitjançant el primitiu i inùtil sistema de correu comercial, ha deixat gracies a algún pobre que deu cobrar tres euros l'hora, i a la bustia de casa meva, un fulletó que em diu no se què de Black Friday. 
Ja sé que vol dir i que em vol vendre, però farè veure com si no ho sabès, o sia que passarè olímpicament del senyor Corte, del senyor Inglés, del Black i del Friday, entre altres questions per que no vull que em diguin les coses en anglès, ja que no pot ser en català, almenys que ho facin en castellà que no som tan burrus per què ens vulguin ensarronar amb l'excusa de l'idioma. 
I és que, perdonin-me tots dos, però és que no els acabo d'entendre, intenten enlluernar-me amb un dia, el Black friday, que de fet en dura quatre, del 27 al 30, i ves que no ho facin per donar-me més facilitats, que vostes dos són molt putes i saben que demà cobraré l'extra (si el sr. Montoro no la reté) i aniré llarg de calerons, gràcies a que no tinc una farmacia, que tot s'ha de dir.
Veuràn Senyors Corte i Ingles, servidor compra les coses que necessita quan li fan falta, no quan li diuen que les ha de comprar ni que ha de comprar, potser perquè servidor, senyor Corte i senyor Inglés, no és idiota i no vol ser manipulat, pensi que d'entrada, intento comprar - quan ho necessito - qualsevol article o fòtil que estigui el mínim publicitat possible, que és dificil però es pot aconseguir, i no és que estigui en contra de la publicitat (sense ella no podria veure al Barça per la tele ni pagant), però és que aconsegueix coses molt estranyes, fixi's senyor Corte Ingles que la pesada de l'Adelle amb la plasta de la seva cançó Hello, que crec vol dir Hola!, gràcies a la publicitat és número 1 a tot el món, lo qual té nassos i demostra quanta gent pot tenir el gust musical al cul.
I consti que alguna vegada, fins i tot he vist algun anunci en que si podia trobar un bri de lucidesa, d'inteligencia, no els de Casa Tarradellas - per suposat -, però francament els publicistes, no són altra cosa que uns idiotes que com saben que nosaltres també som idiotes, ens obsequien amb uns anuncis idiotes, i aixi és tanca el cercle de la perfecció, llevat dels anuncis de perfums i colonies que s'emeten en francés gilipuà. 
Comptat i debatut, i vist i exposat tot el que els acabo d'escriure, saben que els dic senyors Corte i Inglés, que ja es poden fotre el Black Friday al rulé. Amb mi, ho tenen negre, molt negre i no nomès els divendres, llevat que cerqui o busqui o intenti trobar quelcom que no sigui enlloc, per què mal que em pesi, se qué més car, però a casa seva ho trobaré.