BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ
BLOC D'ACTUALITAT
Home » » ACCEPTAR ESPANYA COM ANIMAL DE COMPANYIA

ACCEPTAR ESPANYA COM ANIMAL DE COMPANYIA

- Francesc Puigcarbó - dilluns, 23 de novembre de 2015 - 23.11.15


El Govern Espanyol d'Espanya ha trobat un filó en el desori dels nostres polítics en el procés de la desconnexió, i un dia més, i més de cara al 20D, com no li agrada tot el que ha passat, està fent servir les institucions per anar en contra el Govern de la Generalitat en funcions, en defuncions, o potser en disfuncions". Que és sinó el xantatge a través dels fons del FLA. No és ni un fons ni de liquiditat de autonòmic, sinó una situació de xantatge pur i dur a la teòrica futura repúblicana catalana". I aqui no hi ha pla B ni cap pla alternatiu que no sigui l'acord per investi Artur Mas com a President de la Generalitat, o això o eleccions (ho ha dit ell mateix). I no es tracta de culpar la CUP, ells són coherents dins de la seva incoherència, i al pas que anem amb la Generalitat intervinguda on fa més mal, la butxaca, tindrà moltes dificultats per pagar no ja a les farmàcies que no cobraran, sinó a la resta de proveïdors.
SI no hi ha aviat President, aquesta funció anirà a càrrec del parell de la fotografía. I és que aquí el procés, la desconnexió, el sumsum i el corda va camí de quedar-se en no res, d'arxivar el projecte independendista per una llarga temporada; si és que acabarem finalment tenint d'acceptar a Espanya com animal de companyia tres-cents anys més.
SHARE

- Francesc Puigcarbó

4 Comentaris :

 1. Creo que tenemos que hacer memoria y saber con los votos de quien se aprobó eso del FLA.
  Creo que habríamos de hacer memoria y recordar a quien se dió permiso con esos votos de poderlos rescindir desde Madrid en el momento que se creyera conveniente.
  Creo que jamás CiU se planteó que se los rescindieran .
  Creo que pocos saben para que se concibió (para que las CCAA no tuvieran que financiar su deuda en los mercados extrajeros)
  Creo que CiU no se imaginaba que 3 años después los bonos patrióticos serían considerados "basura" por el Financial Times
  Y también creo que los dineros del FLA (que no dejan de ser dineros recaudados de impuestos a todos) merecen saber a donde van a parar.
  No es posible, sigo creyendo, que a las farmacias se les pida que pongan una vela al santo de más devoción porque no cobran desde junio, mientras se van pagando una serie de cosas que no sólo no benefician , sino que hacen de tumba de elefantes de personajes de triste recuerdo, y me refiero a las embajadas.

  Francia París, Francia. ((aqui el Apel les Carod Rovira)
  Reino Unido Londres, Reino Unido.
  Alemania Berlín, Alemania.
  Bélgica Bruselas, Bélgica.
  lEstados Unidos Nueva York, Estados Unidos.
  Italia Roma,
  Portugal Lisboa, Portugal
  Marruecos Rabat, Marruecos (aquí el Angel Colom)
  Flag of the Vatican City.svg Ciudad del Vaticano
  Se han cerrado o no han prosperado las siguientes delegaciones:
  Argentina Buenos Aires, Argentina. (aquí iba uno de los hijos de Pujol, )


  México, D. F., México.

  ResponElimina
 2. no em diguis que no tenim ambaixada a Andorra? no pot ser, l,'hem d'obrir ja, una republica com cal necessita tenir moltes ambaixades, fa fe fi i queda molt bé per explicar al món qui és la republica independent de Bongonia.

  salut

  ResponElimina
 3. Pero la tenemos en la Banca Vaticana...que de esa nunca se habla..(Ex-Ambrosiana)

  ResponElimina
 4. AH! amb aquests s'hi ha destar a bones, que manen molt.

  ResponElimina