ÚLTIMS ESCRITS:
latest

468x60

header-ad

TAMBÉ AIXÒ PASSARÀ


"Sóc escriptora. M'ha costat molt arribar a reconèixer-ho i encara no sóc capaç de dir-ho sense certa vergonya (em segueix semblant un atreviment i una barbaritat afirmar que em dedico al mateix que Juan Marsé, Eduardo Mendoza o José Agustín Goytisolo, per exemple), però ja puc escriure-ho sense morir-me de vergonya (durant molt temps en els formularis i en els papers oficials seguia posant que era arqueòloga, que és la carrera que vaig estudiar a la universitat). Però no sóc periodista. La qual cosa vol dir que gairebé totes les coses que passen al món m'interessen, és clar, i m'apassionen, em esglaien, em sulfuren o em deprimeixen, segons el dia, però no són el meu material de treball ... MILENA BUSQUETS (EL PERIÓDICO)"

Milena Busquets s'estrena com a col·laboradora a 'el periódico' i el text que heu llegit és la seva carta de presentació. M'ha cridat l'atenció la dificultat per reconèixer que és escriptora, que tenia, i l'entenc, és com dir sóc poeta, jo sóc incapaç de dir-ho i si alguna vegada ho faig, és en tercera persona. No és neix escriptor i menys encara poeta, i no pel sól fet d'escriure prosa o versos s'és escriptor o poeta.
Pel que diuen els qui l'han llegit, Milena pot dir amb veu ben alta: sóc escriptora. No he llegit la seva novel·la 'També això passarà', però hauria de posar-m'hi, ja!.

« PREV
NEXT »

4 comentaris

  1. Habremos de leer lo que escribe...y para la página de Escritores Recónditos

    ResponElimina
  2. Si t,hi has de posar, et reconfortara...No vull dir que et faci falta pero sempre es d agrair...

    ResponElimina
  3. tan senzill com comprar la novel·la i llegir-la, i en aquest cas diria que fruïr-la.

    ResponElimina