El cost del Senat Espanyol d'Espanya és d'uns 55 milions d'euros l'any, més 475.000 per les traduccions a idiomes que tant preocupen a la caverna, i els extres que no es mencionen pero hi deuen ser, així com el manteniment de l'edifici de la 'Plaza de la Marina Española' a Madrid. Dic jo que podrien començar a retallar per ací, total pel que serveix, i de passada fer el mateix amb els 'Ministerios' que, com el de Cultura i altres han transferit les seves competències a les CCAA i per tant no tenen tampoc raó de ser.
Explicava avui a Rac1 el jutge Santiago Vidal que un senador cobra nets uns 4.500 euros mensuals per 14 pagues, més 150 euros diaris en concepte de dietes, per.... no fer a penes res, de fet nomès és obligatori estar present al senat el dia de les votacions, pero en general els senyors senadors fan moltes campanes mi treballen molt poc. És un cementiri d'elefants que només serveix per col·locar polìtics amortitzats ja caducats, com l'Expresident Montilla o Rita Barberá, que aquesta ni tan sols hi va i quan ho fa se'ls hi adorm.
ERC va demanar la seva disolució donada la seva palesa inutilitat, però només va aconseguir el suport de IU, PODEM, PDCAT i el PNB, peró PP, PSoE i C'S no en varen voler sentir ni a parlar, primer són els interessos de partit, que hi ha una corrúa d'elefants que no saben que fer-ne esperant a ser col·locats.