El primer principi que s'hauria de marcar un Alcalde de Barcelona o altres ciutats grans, es no fer ni putu cas als seus ciutadans, sobretot en questions d'opinió del personal nyi-nyi, a l'hora de fer el pessebre de nadal a la Plaça Sant Jaume.
Al cunyat del Marcelo segur que sense veure'l ja no li agrada.(Colau demisión) Dic aixó perquè la qüestió és molt simple, faces el que faces t'ho criticaràn i no ho trobaran bé. I són els de sempre, els nyi, nyi....
Si fas un pesebre tradicional molts no ho trobaran bé, diran que és antiquat i segurament cremarà la xarxa amb tuits contra aquest pessebre. Si el fas innovador, trencador com sembla el de les bombolles d'enguany te'l criticaran també com està succeint sense ni tan sols estar acabat, o sigui que com diuen en castellà "hagas lo que hagas, la cagas". I aquests són els nyi-nyi, els puretes toca pilotes tan nostrats que ho critiquen tot, que no els hi agrada res i dels que n'anem sobrats en aquests país de miserables miserrims. Caldria com a mínim esperar a la inauguració oficial a veure com queda i després opinar amb coneixement de causa i criteri, no carregar-s'ho tot sistemàticament abans d'hora, com està passant en aquest cas que ens ocupa. A veure si acabarem prenent mal com amb l'estàtua del decapitat. 
El que hom pugui opinar tampoc és rellevant, al cap i a la fi, considera que la Sagrada Familia és un pastis infumable i kitsch, i en canvi a molta gent els hi agrada i prou que la visiten, però això no vol dir que ho hagi de criticar, nomès en aquest cas i a nivell gairebè íntim, deixar constancia que no m'agrada gens. malgrat respectar la part de la que en fou responsable en Josep Maria Subirachs, més que res per la seva honestedad com a artista.