LA INGENUÏTAT DE LA NOVA POLÍTICA


Quan la nova política vol desentronitzar a la vella, amb l'honestedat per bandera, sap o hauria de saber que ha de tenir un passat impol·lut, ja que la vella política (mitjans afins inclosos) rastrejarà tots els detalls d'aquest passat, per tal de trobar alguna cosa que pugui fer servir en contra seva, encara que sigui ínfim o no molt gros, com li ha passat a  Ramón Espinari no deu aquest sorprendre's en la seva ingenuïtat, les regles del joc són les que són, i valen tant per a la vella com la nova política, ja que les dues en el fons están igual de contaminades. 
De fet, ell ho està menys simplement per què encara no ha accedit al poder, vegeu sinó el seu senyor pare, exalcalde i beneficiari de les tarjetas black, o sigui que la casta li ve de família, casta, en la part negativa a aquest jove que de no estar en política en la banda reivindicativa, la seva acció immobiliària no hauria trascendit per minsa i poc remunerativa, però com aspira a ser algú en política, des de la nova política, hauria de saber que fins i tot, els seus rivals sabrán si porta els calçotets llefiscosos abans que ell mateix.
Ah! per cert, que això li ho expliqui algú la Gemma Galdón que encara no ho ha entès.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Blac o no blac,
  esta es la cuestión.

  ResponElimina
  Respostes
  1. BLACK el pare, ell ho va fer legal, pero s'en va beneficiar

   Elimina
 2. Em recorda allò del Benet Salelles i les seves propietats, tot i que modestes eren unes quantes, no ocupades, de moment. L'esquerra alternativa no tan sols ha de ser honrada, ho ha de semblar, i sovint és més important semblar-ho que ser-ho, no s'hi val dir que els altres en fan de molt més grosses, tot i que és cert. Per cert,això que els de Comissions fessin negocis immobiliaris ja és gros...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Set propietats tenia SALELLAS em sembla, heretades deia, cap problema, pero allí no hi havia ocupes. El d'aquest noi es poca cosa 19mil euros va guanyar quan encara ni tan sols estaba en política, però hauria de ser més curosos ja que volen serl'assot dels corruptes de la vella política.

   Elimina
 3. TINC ENTES, QUE EL PARE,LI CONSEGUI EL "PISET",PER SER ELL QUI ERA,I QUE MES ENDAVANT ,EL XIQUET,S'EL VA VENDRE PER PAGARSE UN MASTER.CORRUPCIO?UNA MIQUETA SI.

  ResponElimina
 4. Sembla que CAJAMADRID on hi havia el seu pare va contribuir económicament a l'empresa constructora.

  ResponElimina
 5. Les nostres petites corrupcions de cada dia són un destorb si et fas polític, si no és així més aviat són aplaudides per la gent

  ResponElimina
 6. així és, tot plegat pura hipocresia, per això la corrupció no afecta al Pp a l'hora de rebre vots, la gent ho trova normal, 'ya se sabe, todo el mundo lo hace' solen dir.

  ResponElimina
 7. 1. Este señor compro un piso sin medios para pagarlo, raro.
  2. El Banco le dio el crédito a una persona sin medios para pagarlo, más raro.
  3. Este señor nunca vivió en el piso y el periodo que le tuvo en propiedad estuvo vacio, sumamos rarezas.
  4. Gano con la venta, es decir, especulo con un piso de Proteccion Oficial y si no podia pagarlo en el momento de la compra era tan facil como devolverlo a la cooperativa, no nos confundamos.
  5. Este señor ha criticado los pisos vacíos para especular, ha dicho que la vivienda es un derecho, no un negocio y ha practicado justamente lo contrario, lo que hizo era legal, pero no se puede decir una cosa y practicar la contraria, no es serio y eso es para izquierda y derecha. Es muy "bonito" reclamar el dinero de otros y quedarte con el tuyo

  ResponElimina
  Respostes
  1. su señor padre estaba en Cajamadrid, no lo olvides,

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada