ÚLTIMS ESCRITS
latest

divendres, 19 de maig de 2017

MARCIAL, TU ERES EL MÁS GRANDE


Mira qui parla; explica el rigorós diari ABC que El Ministeri d'Educació ha ordenat a l'Alta Inspecció que informi sobre si els llibres d'Història utilitzats en la xarxa educativa catalana vulneren la normativa vigent. Aquest plantejament és un eufemisme que evita dir les coses pel seu nom, perquè s'està referint a l'adoctrinament nacionalista que la Generalitat imposa als alumnes catalans. L'Alta inspecció es cosa del secretari d'estat d'Educació, Marcial Marin tu eres el mas grande, que és qui ha de revisar aquests llibres de text buscant desesperadament alguna errada o manipulació de l'ensenyament dels alumnes catalans, aliens afortunadament a tanta histeria des de Madrid amb la manipulació de la història, que tant bé i imparcialment ens vàren ensenyar als de la meva generació amb palmeta inclosa i en blanc i negre.

És d'agraïr l'interés Govern, com diuen els nois d'ABC: "La contraposición España-Cataluña es un éxito que no se merecen los agitadores separatistas. Por eso es imprescindible que los catalanes no nacionalistas se sientan amparados por el Gobierno de la nación, que no debe ser neutral en este asunto, y apoye desde sus instituciones el control de la legalidad democrática. Por muy necesarios que sean los votos nacionalistas en el Congreso de los Diputados, las prioridades están claras. Lo que piden los profesionales de la educación no es una pretensión partidista, sino una actuación en beneficio del interés general."
I vinga amb 'el interés general'. Més que amparats per el 'Gobierno de la Nación', el que estem es desamparats, però vaja, aquesta és una altra historia, que els déus ens amparin.

« PREV
NEXT »

3 comentaris

 1. Si...Marcial Lafuente Estefanía...el más grande

  ResponElimina
 2. Abans de la guerra, MarciaL Lafuente Estefanía ja escribía novel·les de l'oeste, pero molt més ben escrites i serioses que les de la posguerra, on cobraba a tant per paraula.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ho sé...i era molt bó
   Salut
   el más grande

   Elimina