ÚLTIMS ESCRITS
latest

dilluns, 15 de maig de 2017

POUPÉE DE CIRE, POUPÉE DE SON


Feia molt de temps que no veia el festival d'Eurovison, dissabte el vaig, més que veure, escoltar a Rac1 i veient les imatges per la televisió, com faig amb el futbol. I no n'hi ha per tant, crec que el personal s'ha passat molt amb el gall de Manel Navarro, que no va ser l'ùnic dissabte passat i la cançó no era ni millor ni pitjor que la majoria. A mi no em desagrada, em remet a la sintonia d'un anunci de cervesa Mediterrani, em va semblar molt pitjor i fins i tot ofensiu, intentar fotre-se'n enviant a chiquilicuatre, encara que no em feu gaire cas, a mi la cançó de Remedios Amaya 'quien maneja mi barca', m'agrada, el que passa és que era molt avançada al seu temps. I insisteixo, ja n'hi ha prou de la conyeta amb el gall, qui més qui menys n'ha fet algun dels cantants que es fan i es desfan actuant en directe. Recordava avui Guille Milkiway com va desafinar France Gall amb la cançó guanyadora del festival l'any 1995, pero clar, en aquella época no hi havia tant idiota, (resentits pel fracàs de la seva pròpia mediocritat) per twett al quadrat a la xarxa com ara, aquesta xarxa que 'se incendia' massa sovint i normalment per no res, o poca cosa.

 


France  Gall crec té el record mundial d'anar fora de tot a l'hora de cantar a Eurovision, i va guanyar, entre altres qüestions perque les votacións al 1995 i al 2017 ja estan fetes i decidides abans de l'actuació en la gala final.


« PREV
NEXT »

6 comentaris

 1. He de dir que el portuguès guanyador i la seva romàntica cançoneta em van fer el pes, per cert, el noi ha fet un Erasmus a Mallorca i ha estudiat al Taller de Músics de Barna, així que alguna cosa hi tenim a veure encara que no hagi guanyat l'hispànic-català que tampoc no estava tan malament considerant el context.

  ResponElimina
 2. D'acord, pero la cançó no hi pintava res allí, ni ell, a banda que la seva germana canta millor que ell, que és més cantant de jazz, ell, que parla el català, per cert. Pero és que amb Navarro i no ho dic perque sigui de sabadell, de fet no en sabia res d'ell, des del primer moment no l`han deixat tranquil i no els ha agradat res del que feia, ni com vestía, etc, etc. I no se de que es queixen, encara hauria estat pitjor si arribem a enviar-hi als Manel....

  ResponElimina
 3. jjajajajajaja....¿és de Sabadell? jajajajaja
  aquesta és bona ¡¡¡
  jajajaja

  ResponElimina
 4. un respecte pel noi, jo cantaba pitjor que ell

  ResponElimina
 5. jajajajajaja
  siiii pero no te escuchábamos porque pasabamos volando a 700 metros de altura ¡¡¡
  jajajajaja

  ResponElimina
 6. casum dena! Ja te'n cantaré una en directe quan ens veiem, sabrás el que és el patiment.

  ResponElimina