INDEPENDITZAR-SE? PREGUNTI'M COM


Vol independitzar-se?, pregúnti'm com. Sense necessitat de sortir d'Europa, hi ha un lloc a Dinamarca que es caracteritza per el seu autogovern i que ronda els mil habitants: la Ciutat Lliure de Christiania (Fristaden Christiania). La història d'aquest barri de 34 hectàrees a Christianshavn (Copenhaguen), que autoproclama la seva independència enfront de l'estat danès, es remunta als anys setanta del segle XX, quan un grup de danesos va ocupar unes antigues instal·lacions militars abandonades. Temps després, aquest assentament va acabar formant una comunitat que va créixer amb el seu propi govern, infraestructures i comerços, encara que això no ha evitat que els problemes amb la policia danesa hagin estat freqüents.

Veieu que fàcil és, ni referèndums, ni consultes ni res, t'independitzes i ja està. Ah! i si es fa en un cap de setmana i de nit millor encara, quan se n'assabentin el dilluns al matí ja serà massa tard. Prenguin nota els senyors del Govern Puigdemont, i si això falla, sempre ens quedarà el pla B.

Comparteix:  

Comentaris

 1. ¿el plan B ?????
  o el plan beeeeeeeeeeeeeee....beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....beeeeeeeeeeeeeeeeeee ????
  Corderitos tampoco ¡¡¡
  Esto se ha de solucionar , titus, i quan més aviat millor...
  A sentarse y a hablar , que para eso cobran. y poner cartas sobre la mesa y calerets e ingenio.
  Salut

  ResponElimina
  Respostes
  1. Aqui no hay quien viva, que diuen aquells, això és Can Garlanda, i segueixo creient que el millor és el pla B, a Marta Ferrusola i Al seu marit els hi agradaria.

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada