RATAFIA WATERLOO


La informació la vaig publicar fa uns dies a Collonades, però a l'estiu aquest tipus de noticies solen passar desapercebudes, i a mi que em perdonin, però els xitxarel·los ens creixen com nans de jardí, l'ùn fent Ratafia a Brusel·les i l'altre atacant a la Gran nació espanyola, ui! i com s'ha enfadat el papizot badaloní amb un i altre, li agafarà alguna cosa o per culpa d'aquest parell, o del moré que està el muschacho que sembla un moro.
Carles Puigdemont s'ha animat a elaborar la seva pròpia ratafia. El licor amb el qual el president de la Generalitat, Quim Torra, va obsequiar al cap del Govern, Pedro Sánchez, en la seva visita a la Moncloa, i que l'independentisme exhibeix orgullós com a símbol de país té ja la seva versió batejada amb el nom de Waterloo.
Si Torra presumia que el seu avi ja elaborava ratafia i assenyalava que aquesta serveix per recordar "d'on es ve", l'expresident Puigdemont ha recuperat ara la recepta del seu avi pastisser, Francesc Puigdemont, del segle XIX, per posar-se mans a l'obra. En aquest cas, el licor porta un "ingredient singular", tal com explica La Confraria de la Ratafia al seu compte de Twitter: el cacau.
Entre els que l'acompanyaven hi havia l'alcalde de Santa Coloma de Farners, Joan Martí (ERC), que ha assenyalat que ha vist el expresident "fort i serè" per "fer realitat la república catalana".
Torra, que també va regalar una ampolla de ratafia a Puigdemont quan el va visitar a Alemanya, s'ha felicitat a la mateixa xarxa social per la iniciativa i ha apuntat que espera poder provar-la quan estigui a punt."

Jo crec que un i altre, de petits varen caure en un barril de Ratafia com Obelix, i encara els dura l'efecte.

5 comentaris:

  1. No se chico, con la de problemas que tenemos y las vacaciones que se dan que es hasta octubre, creo que les sobra fuerzas para perder el tiempo, los unos y los otros.

    ResponElimina
  2. Ahora lo entiendo todo....

    ResponElimina
  3. Se les ve con buen aspecto y disfrutando de la vida,a gastos pagados.Una copita de ratafía
    después de la comida,sienta muy bien,la compraba en Sant Pera de Ribes,muy bien hecha,porque
    es difícil de obtenerla como Dios manda,la mayoría(baratas),son maceraciones en aguardiente
    de diferentes hierbas y eso no es,es el caso de la que se ve en la foto,hasta para eso son unos inútiles.Como para seguirlos en un golpe de estado serio.

    ResponElimina
  4. seria como aquella película 'la batalla de las colinas del Whisky', o 'Whisky Galore', otra peli de espirituosos.

    ResponElimina
  5. Mira que bé s'ho passen, com si estessin de convivències..

    ResponElimina

B L O C S
COMENTARIS
  • Anonymous
    Anonymous"begoña gerpe se va de españa" responsables ¿carmen de jesus carames millan? ¿fernando suances perez?
  • Anonymous
    Anonymousvitoria 3 de marzo de 1976: jose antonio zarzalejos altares, ignacio zarzalejos altares
  • Francesc Puigcarbó
    Francesc PuigcarbóEn eso que dices, estaría de acuerdo. El pasado hay que tenerlo en cuenta, y respetarlo. Saludos.
  • Francesc Puigcarbó
    Francesc PuigcarbóA l'Ignasi li he perdut la pista. Sé que vivia a Madrid. Jo coneixia més als seus germans que tenien l'editorial Montflorit, i que em varen publicar El Marmessor.
  • Anonymous
    AnonymousLas percepciones entrañables no están sometidas a la utilidad o inutilidad de las cosas. Pero bienvenido lo inútil si es o ha sido esforzado, honesto y bienintencionado. No puedo desdeñar el pasado al que me debo.Fackel.
  • Júlia
    JúliaEs una llàstima com han evolucionat molts sindicats, no vull generalitzar ja que hi ha de tot però molts dropos, també. Sé d'alguna mestra coneguda que quan es va cansar de les criatures es va ficar en un sindicat. Per cert, què s'ha fet d'Ignasi Riera?
Widget byTutorial Blog
-

NOTICIES 24/7 - EL PERIÓDICO