ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

KARMA INSTANTANI A VENÈCIA


Venècia està vivint les seves pitjors inundacions en els últims 50 anys i el canvi climàtic no és aliè a això. Dimarts passat, l'acqua alta va aconseguir pujar un metre i 87 centímetres, provocant una "devastació apocalíptica", en paraules del governador del Veneto, Luca Zaia.
Aquesta mateixa tarda, i en una aplicació de la llei del karma instantani, l'edifici del consell regional del Vèneto -el Palazzo Ferro Fini, situat al Gran Canal- va haver de ser desallotjat d'urgència per les inundacions, tot just uns minuts després de que ses senyories votessin en contra de les mesures contra el canvi climàtic que havia proposat el Partit Democràtic en els pressupostos de 2020.
"Irònicament, la sala va quedar inundada dos minuts després que la majoria de la Lliga Nord, Germans d'Itàlia (FDL) i Força Itàlia rebutgessin les nostres esmenes per lluitar contra el canvi climàtic", escrivia el diputat Andrea Zanoni, responsable del comitè de medi ambient de la càmera.
Entre les mesures rebutjades pel govern del Vèneto estaven "la substitució dels autobusos de dièsel per altres menys contaminants; el suport a les energies renovables i la renovació de les instal·lacions de calefacció de gasoil ", segons Zanoni.

Publica un comentari a l'entrada

4 Comentaris

  1. jejejejeje No se cuanta pasta les ha costado los diques contra las inundaciones ...y todavía están sin estrenar, al igual lo sabe Berlusconi).
    Ahora es tarde. El nivel ya sobrepasa siempre y con marea baja los 15 ctms. No hay instalación de luz que eso lo aguante, aparte el peligro.
    Venecia es una ciudad vacía, es como Disneylandia París. No vive nadie, todos viven al otro lado de la laguna, pasada la via del tren. Y es que en Venecia no se puede vivir, porque aquello es simplemente insalubre. Creo que te lo expliqué en una ocasión...¿a quién le gusta pasear entre el agua apartando cagarros si es que la marea te los devuelve para casa?
    salut

    ResponElimina
  2. Los diques hace 7 u 8 años que los estan construyendo per van xino xano. Em temo que a Venecia es produirà un altre Notre Dame a San Marcos.

    ResponElimina
  3. "Agua para todos", que decía el demagogo lema del PP murciano (ahora sobrepasado por VOX).
    La solución de Venecia es que la trasladen al Mar Menor, así al menos concentramos la corrupción en una sola cloaca, jejeje...

    ResponElimina
  4. Pués no es mala idea, atraería a muchos turistas....

    ResponElimina