La  resolució de Tribunal Suprem que determina que els repartidors de Glovo no són autònoms, sinó treballadors i, per tant, beneficiaris de l'Estatut del Treballador, és clara i no dona lloc a dubtes, sembla que no ha agradat a l'empresa, que aparentment, no estan disposats a donar als seus treballadors els seus drets i demanen al Govern espanyol i a la Unió Europea una normativa a mida per mantenir el seu negoci. Que és, justament, emportar-se els beneficis de la feina dels coneguts com 'riders' sense cap de les obligacions que comporta aquesta relació laboral.

El cas de Glovo és un més d'una llarga llista de negocis basats en utilitzar mà d'obra amb un nom simpàtic negant els drets laborals dels sues treballadors o falsos autònoms, que és el que són hi ha reconegut el TS. Aquest cas no es nou, la llista de professions afectades és llarga i diversa, des de comercials, periodistes, repartidors i altres falsos autònoms, recordo el cas de Bimbo on els repartidors empleats de l'empresa fa ja almenys 10 anys o més que varen passar a ser repartidors autònoms. El mateix treballador que va denunciar a Glovo i que ha vist com el Tribunal Suprem li ha donat la raó, Isaac Cuende, explica que el seu germà és un fals autònom, treballa com a fisioterapeuta en un hospital. Recordar només qué, un fals autònom és algú a qui imposen els horaris, les tarifes i el lloc on treballa i li neguen els drets que comporta treballar per a una empresa.

Jo ja no tinc edat, però seria bo compartir tot un dia amb un 'rider', per veure com realment és de dura i exigent la seva mal pagada feina. També seria bo recordar que Glovo va ser fundada a Barcelona i ja s'ha estès a prop de 30 països, i si ha crescut és gràcies als qui des de la comoditat del seu sofà truquen o envien un missatge per demanar una pizza o qualsevol altra fotesa, i que a partir d'ara hauran de pagar una mica més car el seu burgés i decadent caprici, i recordar també, que la situació laboral dels 'riders' no millorarà gaire.