Graysexual és un terme no molt popular que sol generar dubtes. No obstant això, té una simple explicació. La graysexualitat és una orientació sexual que defineix o identifica aquelles persones que no solen sentir una atracció sexual important cap a algú. En matèria d'orientacions sexuals, gustos, identitats i atraccions els conceptes es van redefinendo. El diccionari de la LGBITQ + (Lesbianes, Gais, Bisexuals, Intersexuals, Travestis, Transgènere i Transsexuals i Queers) està en constant moviment.

Les denominacions que ajuden a nomenar o a fer llum sobre com les persones, especialment les noves generacions, més lliures i menys conservadores, viuen l'erotisme s'actualitza amb rapidesa. Un dels termes que ressona últimament és el de la graysexualidad, un concepte que com el seu nom ho indica - "gray" és gris, en anglès- no es porta bé amb els extrems, és a dir, no és ni blanc ni negre i sí amb certa ambigüitat i falta de constància en el sexe. Però, què vol dir ser graysexual?

La graysexualitatd és una orientació sexual que defineix o identifica aquelles persones que no solen sentir una atracció sexual important cap a algú més. Es considera que estan en algun punt entre la asexualitat i la alosexualidad, és a dir, entre la manca total de desig sexual (l'asexualitat) i entre aquelles persones que se senten atretes per persones heterosexuals, homosexuals, bisexuals o amb qualsevol altre tipus d'orientació . Algú que s'anomena graysexual no se sent de el tot còmode en cap d'aquestes dues opcions. No obstant això, durant molts anys, se'ls va incloure i ells mateixos se sentien més propers a les persones asexuals, gairebé l'1% de la població. Avui s'assegura que la graysexualidad pertany a l'espectre de l'asexualitat, però lluny està de ser un sinònim.

Ser Grisexuals implica necessàriament no tenir libido o no practicar sexe o no poder sentir excitació o no poder enamorar-se o no tenir passions o no sentir desig lluny dels estereotips- Ser graysexual (o grisexual) implica certes característiques més o menys definides. Un dels trets més analitzats és que el sexe no els resulta tan fonamental per a la seva plenitud o felicitat. Poden passar llargues temporades sense voler tenir relacions sexuals.

I és que en aquests temps tot és molt complicat, no es tracta de ser groller ni insolent, ni faltar al respecte, però abans tot era molt més simple, hi havia mascles, femelles, maricons, tortilleres i safidebaracalaufi, però ara com en el futbol, tot és molt descomplicat, les sigles de gènere LGBITQ+(Lesbianes, Gais, Bisexuals, Intersexuals, Travestis, Transgènere, Transsexuals i Queers) creixen dia a dia fins arribar a un punt que no sé si és ridícul o fora de lloc, o que jo ja m'he fet gran per entendre tanta diversitat sexual. Potser per que tinc una certa tendencia a simplificar, jo ho deixaria en homes i dones, la resta de fet només són variacions com les Goldberg, que, per bones que siguin, no milloren l'original.