Ensenyar a les nenes a partir dels onze anys a posar preservatius amb la boca i a llepar un plàtan untat de mel i nata com si fos un penis. Convertir preadolescents en artistes del sexe oral, ha estat l'ocurrencia de l'Ajuntament de Vilassar sur mer organitzant gimcanes perquè la mainada arribi a casa amb un diploma que acrediti el seu saber en l’art de xarrupar. Marededéu, quina gran idea estiuenca,

Que l’Ajuntament de Vilassar sur Mer es defensi atribuint l’escàndol a un problema de comunicació diu poc a favor del Consistori. Només els falta argumentar que el problema real són els pares, aquestes reaccionàries figures que, lluny d’educar els seus fills en llibertat, els castren impedint que amb la primera granissada descobreixin els secrets de la fel·lació perfecta. Sort de les corporacions municipals, sempre disposades a donar el millor de si mateixes en favor d’un progressisme que la gent nop ha entés.

Antes, els pares avisaven els vailets dels riscos de parlar amb desconeguts i insistien una i altra vegada sobre la prohibició expressa d’acceptar caramels si algú els hi oferia, sobretot si era un senyor que sortia d'un cotxe negre. (de fet, antes els cotxes ho eren tots de negres) Aquestes advertències tenien un sentit, car s'havien donat casos de nens desapareguts en aquestes circumstancies.

Per acabar-ho d'adobar, la cirereta al pastís: l'Ajuntament de Villassar sur mer és d'Esquerra (deixem lo de republicana de moment), i clar, als haters d'arreplegatsxcat, els hi ha faltat temps a twitter per dir-els-hi de tot, menys bonicos.  Ja posats a parlar d'educació, aquests haters d'arreplegatsxcat que últimament estan molt pesats, alhora que actius a twitter, necessiten un altre tipus d'educació, que falta els hi fa. Que tal una mica d'ètica i d'urbanitat?