De fet, les xarxes el que han fet és acollir i fer seva la discussió, la perorata de barra de bar de tota la vida, amplificant-la i empitjorant-la.
Potser també hauríem de limitar l'ús de les xarxes, o l'exposició. Els vents que bufen per aquests pagaments -diu l'exrector a la vanguardia- ja ens acosten més a l'estupidesa que a la intel·ligència. I, obrint el focus, ens hauríem de preguntar què fem malament i què vol dir que se'ns en vagin de les mans els instruments decisius en l'evolució i la transformació de la societat. Perquè si en aquests àmbits centrals del futur les coses van màniga per espatlla, produeix una inquietud més gran pensar en allò que ens espera a la perifèria. Mentre afrontem la tasca ímproba de regular o, almenys, contenir l'estupidesa, seria positiu fomentar la intel·ligència. Potser és més fàcil que el primer.
Crec en la idea que Twitter és un lloc per dir-li al món el què estàs pensant sense que hagis tingut l'oportunitat de pensar-ho. Un lloc que hauria d'estar vetat als polítics pel seu propi bé. En la seva presa de possessió Gabriel Le Senne va declarar que com a president estaria al servei de tots i afavoriria el debat racional i assossegat. I això com s'aconsegueix amb els seus principis? Deu tenir molta fe en la neutralitat que li permet el seu penis.
Como todo, todo en su justa medida.
ResponEliminaYo, en cambio, gracias a ella he encontrado gente que ha valido la pena, y no cito nombres, pero cuenta qué hay más que vale la pena que a la inversa. Como todo, usadas con sobriedad, pueden darte muchas horas de alegría.
Salut
D'acord, pero els polítics quant més apartats de la xarxa millor.
ResponEliminaSalut.