En un món cada cop més inestable, el Regne Unit ha instat els seus ciutadans que es preparin per a qualsevol situació d'emergència que pugui sorgir: des d'una pandèmia fins a un atac nuclear. Segons 'DailyMail', el viceprimer ministre, Oliver Dowden, recomana als britànics preparar-se un kit de supervivència per fer front a possibles emergències. Els supermercats adverteixen que no s'han de fer compres de pànic, mentre el Govern anuncia la creació d'una pàgina web amb instruccions en cas de catàstrofe i resistir així almenys tres dies sense aigua ni electricitat. El Govern ha obert una pàgina web (prepare.campaign.gov.uk) perquè els britànics siguin conscients dels riscos a la seva zona i així puguin prendre el control i planificar-los en cas d'atac nuclear, pandèmia o inundació.

Els riscos més comuns són les inundacions, ja que provoquen talls d‟electricitat i aigua. Entre les altres amenaces destaquen una pandèmia, un atac cibernètic i, en casos extrems, un atac nuclear.

Què és un kit de supervivència - Un kit de supervivència d'emergència és un paquet d'eines i subministraments que pot ajudar a sobreviure en situacions crítiques, com ara inundacions, atacs cibernètics i talls d'energia. Un kit de supervivència d'emergència ha d'incloure els elements següents:

  1. Aigua potable: Almenys 3 litres per persona per dia per beure, cuinar i netejar.
  2. Menjar: Aliments secs i frescos que no requereixin refrigeració, com fruites, verdures, grans i llegums.
  3. Energia: Llanternes, bateries, generadors i dispositius d'energia solar per mantenir dispositius i eines funcionant.
  4. Comunicació: Telèfons mòbils, ràdios, walkie-talkies i altres dispositius de comunicació per mantenir-se en contacte amb familiars i amics.
  5. Protecció: Roba i equip de protecció personal, com ara màscares, ulleres i guants, per protegir-se de malalties i danys.
  6. Primers auxilis: Eines i subministraments per tractar ferides i malalties, com a benes, antisèptics i medicaments.
  7. Documents: Còpies de documents importants, com ara identificació, assegurança mèdica i pòlisses d'assegurança.

Cada cop tinc més clar que com diu Miquel Cartisano, que ens governen els últims de la classe, en aquest cas de la classe del Govern de sa Majestat Britànica, si no no s'entén que a part d'alarmar innecessàriament, recomanin a la població alguna cosa que pràcticament tota ella ja té als seus domicilis, inclòs en força d'ells, potser el més important, un transistor. I és que contemplant espaordit aquests governants d'òpera bufa, a un li venen ganes que vingui l'apocalipsi d'una puta vegada. I en cas que arribi un es pregunta si realment li interessaria sobreviure. Només el Lleó Anarco-Llibertari pot salvar-nos, per això, en la llengua que ell entén i regurgita, cridem extasiats... Alabemos al señor, ¡Carajo!.