EL DILEMA YAMAL

Els que deambulem entre els blocs i les xarxes al nostre dia a dia, no som conscients dels ingressos que es poden generar, només hi ha un petit problema, per aconseguir aquests ingressos cal ser un crac del futbol, ​​encara que només tingui disset anys, o també es dóna el cas afortunat en influencers, famosos i fins i tot famosos. I nosaltres?, ni cinc. Recordo que un cop em vaig ficar en un tema d'aquests en què sembla que pots guanyar una mica de diners, i en un mes vaig guanyar 3 euros amb 20cts.

"Lamine Yamal podria arribar a guanyar 195.265 euros per cada post pujat al seu Instagram. La xifra està basada en càlculs de la plataforma NoDepositFriend.com. Aquesta estimació ha crescut en 50.000 euros des que Espanya s'imposés diumenge a la final de l'Eurocopa contra Anglaterra. La seva taxa de participació en les xarxes socials es va disparar al 23%, mentre que el nombre de seguidors del seu compte va créixer un 12% les últimes 24 hores. en aquesta xarxa social, aquest és el potencial d'ingressos de nivell més alt per a ell, segons la taxa de participació del vostre compte actual, el nombre de seguidors i la participació mitjana per publicació des del primer partit del grup de l'Eurocopa 2024 d'Espanya. El mínim que podria guanyar per publicació patrocinada és 144.326 euros (157.099 dòlars).

I ja som dins del dilema. Lamine, guanyi el que guanyi, li surt car o barat al FC Barcelona, ​​i per tant als seus socis.

Publica un comentari a l'entrada

9 Comentaris

  1. Tengo miedo que se convierta en un muñeco roto.Hay que recordar el caso de Ansu Fati,,ahora el de Pedri con sus lesiones, igual Gavi.Niños con musculatura si formar,explotados.Si fuera mi hijo o mi nieto,recomendaría un tratamiento y vigilancia continúo,pero es difícil.
    Saludos.

    ResponElimina
  2. No creo vaya en esta línea. Fíjate que no va a las olimpíadas ni a la gira americana del Barça y parece tener la cabeza bien amueblada, lo de Ansu fue la desgracia de la lesión, fíjate que Alexia Putellas ya no es la misma a pesar de haberse teóricamente recuperado. Pedri tiene un problema de endeblez, y mira que lo miman y lo cuidan, pero no hay manera, y Gavi no es un jugador determinante, aunque sí lo es su estado físico para que rinda. Por cierto, te acuerdas de Nano, era un extremo izquierdo del Barça B que con 18 años conducía un Ferrari, acabó en el Numancia. No creo sea cualquiera de los supuestos anteriores, el caso de Lamine Yamal. Este chico hará historia.

    Saludos desde los 34º de hoy.

    ResponElimina
  3. Me habrás de disculpar, prefiero no opinar. Tiene la edad que podría tener mi nieto, e intuyo lo que le pasará. Nada que no haya visto ya.
    Salut

    ResponElimina
    Respostes
    1. No ho sabem, és d'una altra generació molt diferent de la nostra. Ja és veurà. Messi va sortir , bé i ho tenia més difícil.

      Elimina
  4. No tiene por qué pasarle, lo que a Ansu u otros. Y creo que Gavi, sí que es determinante. Si se recupera correctamente, lo veo como un candidato a convertirse en una especie de Pujol. Y también quiero decir que si yo fuera el padre de Yamal, miraría de intentar desvincularme del Barça a la que pudiera. No le faltarían novios y de esa casa, se suele salir con cara de palo. El historial es largo.

    ResponElimina
  5. GAVI no és determinant i menys amb el sistema de Flick. I Pedri tampoc.

    ResponElimina
    Respostes
    1. De Pedri no parlo. Del Gavi, el temps ens donarà la raó a l'un o l'altre. Del sistema de Flick, només hi ha especulacions i interrogants.

      Elimina
  6. Les respostes estan al Bayern que ell dirigia, per entendre la manera de jugar. El problema de Gavi, des del meu punt de vista és que és un concepte de jugador antic, que no encaixa amb el sistema de joc del Barça.
    Salut.

    ResponElimina
  7. En això del futbol tinc bastant bon ull, vaig anticipar que Cesc Fàbregas no era per al Barça, i el mateix amb Hazard i Bale al Madrid.

    ResponElimina