Els que deambulem entre els blocs i les xarxes al nostre dia a dia, no som conscients dels ingressos que es poden generar, només hi ha un petit problema, per aconseguir aquests ingressos cal ser un crac del futbol, ​​encara que només tingui disset anys, o també es dóna el cas afortunat en influencers, famosos i fins i tot famosos. I nosaltres?, ni cinc. Recordo que un cop em vaig ficar en un tema d'aquests en què sembla que pots guanyar una mica de diners, i en un mes vaig guanyar 3 euros amb 20cts.

"Lamine Yamal podria arribar a guanyar 195.265 euros per cada post pujat al seu Instagram. La xifra està basada en càlculs de la plataforma NoDepositFriend.com. Aquesta estimació ha crescut en 50.000 euros des que Espanya s'imposés diumenge a la final de l'Eurocopa contra Anglaterra. La seva taxa de participació en les xarxes socials es va disparar al 23%, mentre que el nombre de seguidors del seu compte va créixer un 12% les últimes 24 hores. en aquesta xarxa social, aquest és el potencial d'ingressos de nivell més alt per a ell, segons la taxa de participació del vostre compte actual, el nombre de seguidors i la participació mitjana per publicació des del primer partit del grup de l'Eurocopa 2024 d'Espanya. El mínim que podria guanyar per publicació patrocinada és 144.326 euros (157.099 dòlars).

I ja som dins del dilema. Lamine, guanyi el que guanyi, li surt car o barat al FC Barcelona, ​​i per tant als seus socis.