{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

CROQUETES TOPIC


Avui i gairebé per casualitat ha quedat demostrat que ser o assolir un Trending Tópic Mundial, és molt senzill. Anàven a Can Basté/Clapés, preocupats per que la via catalana no havia assolit el Trending topic, i es veu que algu els hi ha dit que com feia dies que s'en parlava no podia entrar en aquesta categoria, car han de ser piulades del mateix dia. Aleshores han sorgit les croquetes d'en Jordi Bosch, han fet una crida als oients i en poc més d'una hora 'croquetes' era trending topic mundial. O sia, una collonada. Cada vegada que escolteu a algú dient que una noticia ha assolit un Trending Topic, penseu que no té cap importància, nomès cal bastant gent avorrida piulant. Així de senzill, axí de fàcil, així de buit.

Publica un comentari a l'entrada

10 Comentaris

  1. La Via catalana sí que era important i, per sort, ha estat un èxit. A veure què passa a partir de demà...

    ResponElimina
  2. Loreto, ningú sap que pasará, pro tothom sap que ha de passar alguna cosa, nomès que aquesta vegada Mas ha mogut fitxa abans del dia 11, per no veure's arrossegat per la Via.

    ResponElimina
  3. així de buit....¡¡
    Aquesta és la paraula.

    Querida Loreto : Intuyo que eres joven (eso es fantástico), y que deseas lo mejor para los tuyos, y por ende para tu pueblo, tu ciudad, tu país.
    Hasta el 2007/8, que reventó la burbuja inmoviliaria, todo funcionaba, porque había dinero, que de eso se trata (antes, hoy y mañana), y cuando no había se iba a Madrid y el preboste de turno venía con la pasta.
    El problema viene de 1981 . Tarradellas al bajar del avión e ir a hablar con Suarez (presidente de España, y Clavero Arévalo -relaciones institucionales-) dijo aquello de : ¿ 17 autonomías ...17 policías, 17 gobiernos ?, esto es jauja, no funcionará ¡.
    El error es haber dado gobiernos a regiones que no cumplen con la masa crítica del PIB para mantener los dos peldaños básicos de un país, que son, Sanidad y Educación. Así nos encontramos que dependerán del dinero que se retraiga de las regiones más productivas, y por ende, estas quedarán siempre recibiendo menos de lo que dan. Y este es nuestro caso.
    Solución : federalismo a la americana, con sus ventajas y sus consecuencias. ventajas, ud se administra con si PIB y pone al Estado Central un tanto para catástrofes, Ejército y causas comunales. Inconvenientes : que los políticos han de rendir cuentas , porque no pueden dar las culpas al de enfrente. Y además jamás será aceptado por la UE, porque además, España pertenece a la OTAN, y no permitirán un díscolo dentro de casa.
    Salut

    ResponElimina
  4. Francesc que ayer fue Trending Topic Burgos a la 1:15.
    La verdad no tengo tuiter, y no creo que me afilie a ninguna secta nueva, ya tengo demasiada información. Creo que volveré a la Antigüedad, ahora estoy re-leyendo la vida de un afamado general romano, un tal Julio, que anda por Britania en estos momentos y esta cruzando "pa" la Galia. Estoy cansado, y cada vez más, de estar "tan informado" y no saber nada.

    ResponElimina
  5. Bé Miquel, federalisme en igualtat de condicions podria ser una solució, però tots hem vist que Espanya no estarà disposada a acceptar-ho mai. Ells volen súbdits, no companys de viatge.
    I com que ja estem cansats d'intentar-ho, crec que és el moment de tornar a ser el país que mai hauriem hagut de deixar de ser. Ja portem massa temps esperant-ho.
    I bé, no sé si sóc tant jove (37) però quan tenia 14 anys ja anava als concerts amb l'estelada :) Per mi, no és només una qüestió de diners.

    ResponElimina
  6. Mi estimada LORETA, si bien es verdad que no es "tan joven" ( no me sea mala ), si es consecuente.
    Créame, ud tiene los mejores hechos y los más bellos instintos, el de la bondad (que se le da por supuesto) y el de la libertad (que se la merece). Pero hete aquí que quien habla de tal disposición ( Sr Mas) no está cansado de intentarlo, tan siquiera lo intento el Sr Pujol. Cuando hacía falta dinero se iban una noche a Madrid. El intento de independencia, el actual, el que ud ha vivido ( y eso es lo que importa, porque de eso es de lo que ud puede hablar, porque lo ha visto ) han comenzado a cantar en el 2007...no antes. No antes. Cuando se acabó el dinero.
    Ahora y para mantenerse en el poder, el status, el quit del mandamás, se hace lo que sea. Se pacta con aquel que te jodió las elecciones y se unió a un Tripartit de pocos honrosos recuerdos...
    La historia no es tan siquiera las cuatre barres..no la estelada , ni Casanovas ( vaya timo ), la historia es la que ud ha vivido, vive y de la que puede poner las manos al fuego.
    Pero que no le tomen el pelo, que estos se ríen.
    Ahhh, mientras, el tal Oriol ( menudo personaje trincaire ), bailando con la estelada en Terres del Ebre...Como para creer en un héroe así. Para él, si era y es una cuestión de dinero.
    Un abrazo de tot cor.
    Salut

    ResponElimina
  7. D'acord, Miquel. Totes les opinions s'han de respectar, per això vivim en una democràcia i per això ben aviat podrem decidir cap on volem anar. Com tu dius, deixem-nos d'històries passades i parem atenció al moment actual. Deixem que parlin les urnes, i ben aviat!

    Salut!

    ResponElimina
  8. este Julio me suena, ¿no seria el Iglesias?

    ResponElimina
  9. Loreto, es que estem perdent el temps, si uns tenen clar que sortirà el si i els altres creuen que no, doncs això: que ens deixin votar que es un dret democràtic i la gent majoria silencionsa inclosa, ja decidirà.

    ResponElimina
  10. Francesc, una mica més i ni arribo. Llegint a la Loreto i en Miquel efectivament crec que els dos tenen les seves raons, però cada un està en una punta diferent, i com molt bé dius deixem que primer es voti i després ja veurem. El que si em dono compte és que fa bastants dies estan passant dues coses no se si greus…tractant-se de un bloc.
    Primer: Sembla que la gent creu que només a Catalunya hi ha nacionalisme, i molt accentuat, i és veritat, però potser el nacionalisme espanyol no ho és. Dons si, i molt pitjor.
    Segon: perquè aquestes discussions amb la Via Catalana?. Si llegeixes altres blocs veuràs com tinc raó, és com si la gent s'adonés que l’independentista hagués nascut ahir. Sense adonar-se que mentre Madrid actuï amb el NO pel No cada vegada hi hauran més. I cada vegada sortiran més senyors d'extrema dreta, com els que van sortir ahir a Madrid. Tan difícil és que un poble pugui decidir? Jo, Francesc, si fos andalús també ho voldria per preguntar el perquè la Duquessa d'Alba té subvencions europees i terrenys immensos que no fa servir i hi ha gent que no té recursos. I si fos de la Manxa exactament igual amb l’aigua. Francesc, a aquest pas només podrem parlar de la Belén Esteban. I als que vulguin ser independentistes hauran de callar, i els que no vulguin ser-ho també. Ja has sentit al ministre, oi? Collons, si només ens falta el exercit.

    ResponElimina