No és nou que Rodriguez Ibarra compari el Govern de Catalunya amb Hitler o Mussolini, el més de març ja vaig parlar d'ell sobre unes manifestacions del mateix tarannà, en la línia de les que va fer ahir al seu blog.

"L'expresident d'Extremadura Juan Carlos Rodríguez Ibarra va comparar ahir dijous el president Artur Mas amb Hitler i Mussolini. Segons ha argumentat l'exdirigent socialista en una entrevista a Antena 3, Mas, amb la seva determinació de celebrar una consulta d'autodeterminació, està portant a terme un atac al sistema "des de dins del sistema", igual que van fer al seu dia, ha afegit Ibarra, Hitler a Alemanya i Mussolini a Itàlia. "Els espanyols estem acostumats que les constitucions se les carregaven els colpistes, amb metralletes i trets (...). Però a atacs al sistema des de dins del sistema no hi estàvem acostumats", ha assegurat Ibarra, que ha reclamat a continuació una reacció contundent. Però les comparacions de l'expresident extremeny no s'han quedat aquí. Abans ha equiparat el Parlament amb el tinent coronel Antonio Tejero: "És colpista tot aquell que intenti saltar-se la Constitució que tenim en aquest moment i quan volen un referèndum per decidir ells sols estan saltant-se l'article 1 i l'article 2 de la Constitució (...).. Quan Tejero ho va fer era colpista i quan ho fa el Parlament català és també colpisme". Preguntat per si considera que Pere Navarro és colpista per reclamar el dret a decidir, el socialista ha posat el fre. "No diria tant", ha afirmat, perquè el primer secretari del PSC ha manifestat que votaria 'no' en un referèndum independentista.

Aquest individuu a banda d'un bocamoll, és un barrut i un ignorant, i prou impresentable també. A sobre que ha viscut la seva provincia de les ajudes europées i nostres també durant anys, a la més mínima ocasió carrega contra Catalunya, que de fet és un esport que practiquen bastants Espanyols rancis de la seva casta. Diuen alguns diaris referint-se a ell per aquestes declaracions: Genio i figura, i ni una cosa ni l'altra, només és un barrut aprofitat i amb molta cara dura, que ha viscut durant molt de temps de la caritat d'Alemanya i l'espoli de Catalunya i a sobre en cara se'n vanta. 
A Extremadura hi ha quatre vegades més funcionaris que a Catalunya, i em pregunto perquè volen un AVE, si Franco ja no hi va a caçar per aquelles terres. Potser el volen com el de Albacete, Toledo, Conca que hi anàven només 9 persones de 404 que n'hi caben als seus vagons, hi van haver de cancelar el viatge, un recorregut per cert que només del manteniment de les vies costa  més de 400 milions d'euros anuals, o sigui que serà un AVE fantasma, però carissim,  com l'aeroport de Ciutat Real, o el de Castelló, que donaria per una pel·lícula en blanc i negre d'Antonioni amb vols fantasmes entre Ciudad Real Castelló i a l'inrevés, sense passatgers i una dessolada hostessa, com a reflexe de la solitud de l'esser humà.
Graciós si ho és el pocasolta, com quan s'acostava Pasqual Maragall sent President de la Generalitat, i feia la brometa idiota de: compte amb la cartera que vénen els catalans, quan era ell el lladre, o millor dit el beneficiat del robatori als catalans per part del seus a Madrid.
Personatges com Rodriguez Ibarra son pura brossa política i personal, bocamolls empedreïts i irrecuperables per a la intel·ligència i la dignitat, indignes d'ocupar qualsevol càrrec públic. Però Espanya en va curulla de tipus així i així els hi va i de rebot així ens va a nosaltres per tenirlos que suportar, i a sobre encara ens volen donar lliçons de com ens hem d'administrar després de prendre'ns la cartera. El que han de fer és tornar tot el que se'ns han apropiat al·legalment i després podrem començar a parlar.

Un individu que con diu en Miquel no ha cobrant mai una nómina, sempre vivint del 'momio' i la 'pantomina'. I ja és curiós que a la seva provincia Extremadura no hi hagi cap mena de cas de corrupció, prevaricació o mamoneo de dirigents polítics o municipals. És el que tenen els cortijos latifundistas, tot queda somort sota el control del 'señorito' i mai passa res."