L'ÀRBITRE


"El primer secretari del PSC, Pere Navarro Jr., ha defensat que es busquin mitjancers per a facilitar el diàleg entre Catalunya i el govern de Rajoy, i ha proposat que aquest paper el podria exercir la monarquia espanyola. 'Hi ha institucions que podrien fer de mitjanceres, i fora bo que la corona arbitrés aquesta segona transició', ha dit en una entrevista a Catalunya Ràdio, en què ha insistit en la necessitat d'obrir una negociació entre els dos governs. 

Ja ahir Navarro va defensar un 'nou estatus' per a Catalunya i un 'canvi de relació entre Catalunya i Espanya'. Després de reconèixer la 'gran mobilització' que va suposar la Via Catalana de la passada Diada, el dirigent socialista va demanar un 'diàleg sincer i lleial' entre totes les parts per poder arribar a modificar el model territorial. Una petició que dirigia, d'una banda, als 'partits de tot l'estat', i d'una altra, a 'independentistes i centralistes'."

Suposo que això de què la monarquia podria arbitrar el diàleg Catalunya Madrid és un acudit, però com a acudit és molt dolent, gairebé tant com el Sr. Pere Navarro Jr. en el desenvolupament del seu càrrec pel qual en un mal moment els del PSc el varen escollir. De fet: Pere Navarro Jr. no passarà a la història per haver fet res especial o important, més aviat passarà per haver estat capaç d'ensorrar el PSc, de desdibuixar-lo fins que no hi ha qui el reconegui, lluny de quan el primer secretari era Pasqual Maragall, a qui per cert es varen carregar entre altres coses per federalista.
Deia l'altre dia Balmón que al PSc hi sobra gent, hi tenia raó, el primer ell, i després entre altres Pere Navarro Jr. i bastants més.

6 Comentaris

Més recent Anterior