Com des d'ahir tinc la tele per cable, i tambè per què malauradamet ja no tinc al meu costat al pare que nomès veia futbol o tenis a la televisió, m'he subscrit al cinema de Movistar plus, i aquesta tarda-nit (per què dura tres hores) he vist una pel·lícula que m'ha atrapat: Interstellar. Interstellar és una pel·lícula de ciència-ficció del 2014 escrita i dirigida per Christopher Nolan amb la col·laboració del seu germà Jonathan Nolan. La seva història es centra en les aventures d'un grup d'astronautes que viatgen a través d'un forat negre a la recerca d'una nova llar per la humanitat. Els seus protagonistes són Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain i Michael Caine.

No farè pas una crítica acurada i menys encara seriosa de la pel·lícula, això seria cosa d'Allau o Jùlia, de fet, tampoc la sabria fer, però si que voldria manifestar que he estat les tres hores clavat davant la tele (cosa raríssima en mi) devorant la pel·lícula, ignorant alguns aspectes que grinyolen i tambè, per que no dir-ho alguna cursileria que es podien haber estalviat, però en el conjunt, m'ha semblat en el seu conjunt una gran i honesta pel·lícula, emotiva en alguns aspectes i sobretot la sensació de tornar a veure cinema amb majúscules, amb la seva èpica i sobretot amb la principal referència de l'amor de les persones per sobre de tot. No se si em se explicar, Interstellar, és cinema, comme il faut, que m'ha reconciliat amb el setè art del que tant n'abominaba últimament.
No se si els qui us passeu per aqui l'heu vist, ho dic, per què m'agradaria saber si compartiu la meva visió de la pel·lícula, o no!