BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ
BLOC D'ACTUALITAT
Home » » INSEGURA SEGURETAT ALS JUTJATS DE SBD

INSEGURA SEGURETAT ALS JUTJATS DE SBD

- Francesc Puigcarbó - dijous, 10 de desembre de 2015 - 10.12.15


El que vaig a explicar tot i ser surrealista és real, i m'ha succeït aquest mati als Jutjats de Sabadel, els que varen perdre la T del rètol de la façana fa tres o quatre anys i encara no l'han substituit (SORT QUE EN QUEDA L'EMPREMPTA) i els que han protagonitzat la rocambolesca història que us explicaré a continuació i que mostra que la indigència mental del personal de seguretat del país és congénita i palesa.
A l'entrada dels Jutjats o JUJATS per la T que falta, hi ha un escaner de l'any de la picor i una safateta blanca on dipositar els estris que portis al damunt: móbil, claus, cartera etc i en el meu cas, a banda d'aixó, duia la meva màquina Canon de retratar que sempre m'acompanya. Les claus s'han quedat a la butxaca de la jaqueta i l'escanner, ineficient igual que el de seguretat no se n'ha adonat. 
Aleshores, quan ja havia pasat sota l'escaner el segurata, un senyor alt i panxut, en un perfecte castellà m'ha dit que la màquina de retratar no la podia entrar....
- Per? he preguntat
- Por motivos de seguridad, ha estat la seva contesta....
I he hagut de deixar-la a la senyora que estaba de seguretat amb ell.
El mòbil l'he pogut entrar sense cap mena de problema, i és que potser el senyor de seguretat i la seva ajudanta no saben que els mòbils tambè fan fotos, o segurament la normativa de no deixar entrar máquinafotos deu ser anterior als mòbils, i en aquest sentit encara no han pres la decisió (sería fantàstic) d'obligar a deixar els mòbils a l'entrada a tots els visitants.
A banda, no he pogut fer la gestió atès el sistema informàtic dels Jutjats no funcionava, com els Jutjats, com la seguretat, como tot en aquest desastre de país dit o nomenat: Espanya, una unitat de destí en l'irracional.
SHARE

- Francesc Puigcarbó

2 Comentaris :

  1. Ese muchacho tiene futuro en el mundo de la seguridad. Me lo creo todo. La administracion de este país solo es eficaz para joder al personal...

    ResponElimina
  2. es que la cosa tiene guasa. Me dice el tío: por que lleva esto? - refiriéndose a la máquina de retratar - y yo le contesto, siempre va conmigo.
    Me la hace dejar a su compañera por razones de seguridad - dice - y todo dios entra con el móvil. Igual no sabe el hombre que los móviles sacan fotos.

    ResponElimina