Diuen que són les noves guies per als usuaris i una nova inspiració. Molts dels i les blocaires actuals són grans 'influencers' i nous altaveus de les marques. Més de 30 influencers van passar pel Bloggers Meet Up celebrat a Barcelona. Hi ha noms com: Trendytaste (346.000 seguidors a Instagram), Bartabac (301.000 seguidors) o Jessica Goicochea (221.000 seguidors). Avui parlem amb Trendytaste, darrere d'aquest bloc, amb només quatre anys de vida, hi ha la jove madrilenya Natalia Cabezas. Va estudiar Dret i Econòmiques, però quan estava a punt d'acabar la carrera es va adonar, que no es veia entre lleis i números, i es va matricular en Periodisme. La seva passió la moda i el seu blog.
Ah! Que bonic, el bloc de Natalie Heads és en anglès, i clar, un no és un influencer d'aquests, no pot, no li caben tantes visites al blog, a més, quina feinada per contestar als comentaris, perdó, 'comments "que la cosa va en anglès, que per això i fixeu-vos que la majoria dels influencers són dones i joves, no homes, la moda i el seu entorn té - suposo - molt a veure-hi.
El que em molesta és que també aquí, seguim amb les expressions, els comentaris, els textos en anglès. Per què influencers?, serà influents, no?, i per que a Barcelona es va celebrar el 'Bloggers Meet Up', no pensin 'vuesas mercedes' de fora del principat que això és català, o valencià, ni tan sols aranès; és anglès, ¡yes! , ¿tan complicat és titular l'esdeveniment 'Reunió de bloggers'?, no! cal ser gilipuà modelno i titular les coses en anglès, yes, com el Bito Manué, el que no zabia inglé. Que tu no zabe inglél, Bito Manué. Pué Natalie Heads zi, i ezo que e de Madrí, tan preocupats que estàn per la desaparició de l'idioma Espanyol, i ya lo ve Bito Manué. Que tu no zabe inglé, yes.