ESDEVENIMENTS OPOSATS


Dins la incongruència en la que viu la nostra societat, avui divendres, es produeixen dos esdeveniments totalment oposats: 
 1. "El Black Friday que no té cap importància i nomès serveix per que una colla d'infigents mentals consumeixin esbojarradament productes que segurament ni tan sols necessiten, són els 'tontos' del jo no sóc 'tonto', on per cert no hi he anat ni penso anar-hi a comprar mai, nomès per el seu estùpid eslogan, i per que ja sé que m'estan enredant. Deia Pla que li agradaba baixat a Barcelona a veure botigues en rebaixes per adonar-se de la quantitat de coses que podía comprar, les quals no necesitaba, i les botigues de Pla eren encara en blanc i negre."
 2. "el Gran recapte", que en té molta d'ìmportància, car és on apareix la part més positiva de la gent (dels tontos) que aporten al Banc dels Aliments, poc o molt segons les seves possibilitats als admirables voluntaris que recullen els aliments, en una tasca que de fet, segurament si no hi haguessin tants Black Friday i jo no sóc tonto, seria innecessària, sempre i quan l'Estat fes els deures, cosa que no fa ni farà, i com sempre ha de ser la ciutadania qui doni un cop de mà.
 3. Dins l'afició que ens ha agafat d'importar tradicions i celebracions nord-americanes, nomès ens queda ja fer-ho amb el dia d'acció de gràcies i cruspir-nos un gall dindi, o Titot, com lo diuen a València. Oh! i el president Puigdemont podría fins i tot indultar un gall dindi o dos, com Obama. Per cert, que ja veurem si l'any vinent, Trump tambè els indulta o se'ls cruspeix.

Comparteix:  

Comentaris

 1. Tengo mís dudas y dudo de todo.
  Estoy harto del día del TVEN3, de los recaptes, de la solidaridad, de que el pueblo llene el Banco de Alimentos, de que se me atraque a la puerta del super pidiendo, de que se me haga pagar peaje cuando salgo a la calle con una mano extendida, de que en el metro todo dios venga a decirme que acaba de salir de la carcel y que es dificil pedir y no quiere robar, de que quieren un euro pal bocadillo...
  He contado que de casa a la plaza Catalunya me han pedido hasta 7 veces, y hay 20 minutos a pie.
  he contado que en la plaza de la puerta de casa, en los soportales de Av Mistral, hay 13 si, trece personas durmiendo a la noche...
  Estoy harto. De que el el Ferran Adriá & Flia abra su cuarto Restaurante de alto standig en el barrio, barrio en donde la clase media está dejando de existir, y la cosa va entre los turistas del Tickests que vienen directamente desde los transatlanticos de lujo, La Hoja, el 1900, el que abren ahora que aún no tiene nombre y cerrará, eso si lo sabemos la AAVV, a las 2 de la mañana porque no se que clase de permiso tiene.
  Simplemente harto.
  Salut

  ResponElimina
 2. es la decadencia d'una societat Miquel, els barbars que demanava Fuster, están trucant a la porta.

  ResponElimina
 3. Tens tanta raó que no em queden paraules.

  ResponElimina
 4. A mi també em treu de polleguera el "jo no soc tonto". No els soporto.

  Una abraçada

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada