ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

PER UN GRAPAT D'EUROS


Quan feia poc menys de dues hores que Rita Barberá havia mort a l'habitació que ocupava a l'Hotel Villa Real, davant del Congrés, els dirigents del PP es van llançar a una carrera desenfrena per elogiar-la. "Una dona honrada i molt honesta i una gran espanyola. Crec que això és el que li hauria agradat sentir dir a ella mateixa i això és tot el que he de dir", tancava María Dolores de Cospedal, secretària general del partit.
Com si l'obstinació de l'exsenadora per mantenir-se en l'escó i conservar el seu aforament no hagués provocat una autèntica crisi al PP. I com si ella no hagués respost a les amenaces d'expulsió de la cúpula del partit renunciant al seu carnet per conservar el seu seient al Senat encara que l'obligués a passar a les files del Grup Mixt.
La mort de la dirigent política caiguda en desgràcia ha aconseguit reunir tot el partit al seu voltant. L'enuig per la negativa dels diputats de Units Podem a participar en el minut de silenci al Congrés va ajudar al fet que diversos alts càrrecs parlessin de "cacera".
Cinisme i desvergonyiment made in Pp, que en el fons han sospirat alleujats, ja que mai una mort havia estat tan oportuna, per aquest motiu el subconscient els traeix i els surten tantes lloances a la difunta senadora, l'alcaldessa d'Espanya, que - ironias de la vida - en l'únic que l'havia pogut mig enxampar era per 1.000 euros de res, un grapat d'euros, però que segons haguessin anat els esdeveniments podia haver cantat i molt, i no al caloret sinó al corrupcionet, del que el Sr. jutge considera la Banda criminal organitzada del Pp Valencià.

Publica un comentari a l'entrada

4 Comentaris

  1. Cuando hablamos de blanquear dinero, FRANCESC, pocos saben del porqué de la aceppción.
    La palabra blanqueo viene de EEUU. Y viene de la época de Al Capone.
    Al Capone era un ganster (mafioso) de cuidado, y no había manera de pillarle.
    Sólo pudo pillarle el fisco , o sea, la policía de finanzas americana. ¿Cómo? pues metiendo manos en los libros de contabilidad de una de sus múltiples empresas, encontraron que había una que se dedicaba a lavar la ropa de hoteles, y que esta daba beneficios, cuando en realidad tenía muy poca clientela.
    Blanquear la rop,a de lavarla. A la Rita la han pillado de blanquear dinero, y la ha pillado la policia de finanzas, en este caso la Guardia Civil, la misma de la que el Pujol decía ¿quina merda és la UCO?.
    O sea, que en este caso un diez para los investigadores, pues no ha de ser fácil ir contra las entrañas de los poderosos que gobiernan impunemente.
    Salut

    ResponElimina
  2. ho vaig pensar, pero tampoc es tracta de comparar Barberá amb Capone, encara que els uneix com els varen enxampar.

    ResponElimina
  3. En realidad, no creo que la Rita se quedara con nada, no le hacía falta. Lo que si creo es que trabajo como una loca para el partido, buscando dinero y financiación de cualquier forma y modo posible, porque eso representaba hacer muchas actividades , eventos que dicen los idiotas del diseño de las palabras, y estas historias llevaban propaganda y con ello los votos.
    En fin, mil euros tienen la culpa, por lo que se ve.

    ResponElimina
  4. AIXÓ SEMBLA CLAR, no crec que fossin per a ella els diners, ara, tampoc es pot dir que va ser una santa, no fotem, avui deia Margallo que era al Senat perquè necessitaba els diners per viure, at+es no tenia diners estalviats, una senyota amb un sou de 150 mil euros a l'any i amb les despeses gratis com a alcaldessa. Era un cacic, havia manyuclat molt pel partit, pero manyuclat, prepotent, mal educada, grollera, no fotem. Un exemple de no res.

    ResponElimina