BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ
BLOC D'ACTUALITAT
Home » » UN FANTASMA RECORRE EUROPA

UN FANTASMA RECORRE EUROPA

- Francesc Puigcarbó - dijous, 10 de novembre de 2016 - 10.11.16


Un fantasma recorre Europa: el fantasma del feixisme. Totes les forces de la vella Europa s'han unit en santa croada per assetjar a aquest fantasma. Totes?
Trump, ha destapatat la caiza dels trons i els feixistes europeus ja oloren la sang.

"Trump no és la malaltia, és el símptoma. La malaltia és el rebuig a les elits, el malestar social i la desafecció democràtica". Aquesta és només una frase de l'anàlisi d'Iñaki Gabilondo a la Cadena SER que està corrent com la pólvora a les xarxes socials.

En un vídeo de poc més de cinc minuts el periodista reflexiona sobre la "rebel·lió de les masses" que han optat pel candidat republicà i el seu discurs antiestablishment i marcadament nacionalista - "Nosaltres el primer"-.

Gabilondo adverteix de l'"efecte contagi a Europa": "Aquest any hi ha eleccions presidencials a França i Marine Le Pen està fregant-se les mans". Precisament, el periodista cita la candidata francesa per exemplificar com "personatges menyspreables" estan "encarnat" aquest "malestar popular". "Diuen mirar cap endavant, però ens tornen a les cavernes del masclisme, el matonisme i el racisme".

SHARE

- Francesc Puigcarbó

3 Comentaris :

 1. Es lo que suele pasar cuando los lideres (si los hubiese) se preocupan más de la forma que del fondo de su mensaje. Se nos esta de cojones por tanta tontería y aquí llegara... ya lo creo que llegará...

  ResponElimina
 2. Y ojo, porque Ortega no habla de las "masas" como obreros sin cualificar, como si de fanáticos de un equipo de fútbol cualquiera. Habla de las masas cualificadas, más concretamente de las especializadas.
  Ojo.

  ResponElimina
 3. Gamonal y Barcelona, tenemos un problema....

  ResponElimina