Aprofitant que vaig baixar a Barcelona a recollir el llibre dels recòndits a l'Ateneu, vaig anar-hi aviat per veure el pessebre galàctic que pensaba era a l'avinguda de la Catedral i resulta que és a la Plaça de l'Ajuntament. Vaig intentar contemplar-ho sense cap idea preconcebuda ni prejudicis avant la lettre, i va passar el pitjor, no em va causar cap mena d'impressió,,no em va transmetre res, hi manca calidesa, és, asèptic, inodor i incolor, i no dic que estigui bé ni malament, simplement és amorf i consuetudinari. Visualment, estèticament, és agradable, pero com deia fred, semblen les boles de les màquines expenedores que contenen joguines per la mainada a 1 euro.



Fixeu-vos que els autors del pessebre, han hagut de retolar les caixes de cartró perque la gent no es confongui, Sant Josep, nen Jesús, Verge Maria i l'àngel, quina poca fe tenen en la seva obra.
Laics com representa som, potser seria millor no fer res, ni pessebre clàssic ni galàctic, i de passada a la Plaça Sant Jaume hi hauria més espai.