ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

ELS MISERABLES DE 'EL MUNDO'


Puigdemont: 'Los atentados no van a cambiar la hoja de ruta sobre el 'procés'' EL MUNDO - El presidente de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha asegurado hoy que los atentados no van a cambiar la hoja de ruta sobre el procés y ha calificado de 'miserable' mezclar los planes independentistas del Govern con los atentados terroristas de ayer en Barcelona y de esta madrugada en Cambrils (Tarragona).

Ja han llençat el titular ignominiós els del tabloide el Mundo, i són tan inùtils que ho enllacen amb un vídeo d'Onda cero on el president Puigdemont en cap moment no diu res del full de ruta, ans al contrari.
Us deixo el video que despulla i retrata als miserables de ElMundo.

Publica un comentari a l'entrada

16 Comentaris

  1. Mira les imatges del Zoido i dels mossos i del conseller i compara.

    ResponElimina
  2. EL Zoido aquest tambè pertany al grup folkloric que no és mes beneit perque no assaja prou. Lo seu es posar noms de verges als carrers i poca cosa més.

    ResponElimina
  3. Fesme, FRANCESC, traducció literal al castellá de la paraule cofoïsme. Imposible de trovarla en sof tal com crec que és.
    Salutte.

    ResponElimina
  4. MIquel, t'explico això del cofoïsme en dos comentaris al blog meu.

    ResponElimina
  5. Cofoisme de cofoi: orondo, ufano, satisfecho, encantat d'haver-se conegut. No entenc però a sant de que m'ho preguntes.

    ResponElimina
  6. Perque i és en el bloc de JÚLIA i he pensat que no podría contestarme i llavors tu eras la persona adequada.
    Pero mita, la JÚLIA Ho fá.
    Gracies.
    Vaig a la seva página perque no he entes la paraula en la seva literalitat amb la frase.

    ResponElimina
  7. http://www.elnacional.cat/ca/cultura-idees-arts/llicons-periodisme-atemptats-barcelona-cambrils_183804_102.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pèr l'enllaç, se m'havia passat el vòmit d'Arcadi Espada, la resta més o menys ja està vista i sabuda, encara que l'articla fa un gran resum. A qui si s'hauria de felicitar és al community manager dels mossos, quina lliçó de com donar la informació via twitter, com diria Laporta als periodistes: QUE N'APRENGUIN.

      Elimina
    2. És el mateix que penso jo.L‘experiència de la vida m‘ha ensenyat que els miserables fins i tot són capaços d‘envejar les desgràcies alienes. Quant més ens critiquin més voldrà dir que ho fem bé. Estan morts de ràbia.

      Elimina
  8. sí, peró és trist, aquest Espada és un dels fundfadors de C's, juntament amb altres il·lustres patidors de la síndrome de Xenius.

    https://blocfpr.blogspot.com.es/2013/05/la-sindrome-de-xenius.html

    ResponElimina
  9. A¡¡,PERO SON PERIODISTES AQUEST "DEL MUNDO"?
    ES MOLT SUAT PERO..."BORDAN DONCS...!"

    ResponElimina
    Respostes
    1. AIXÓ DIUEN, hi ha moltes menes de periodistes, aquests són dels que broden mentre cavalquem, idiotes explicant la història, o manipulan-la plens d'ira i fúria.

      Elimina
  10. Acabo de passar per les Rambles, hi he volgut anar expressament. Estan a vessar de gent de tot el món. Entre tots ells no he vist pas a Plató, el deixeble de Socrates i que va escriure La República. No crec que vingui ni que es barregi amb els nous esclaus.

    ResponElimina
  11. El Sócrates era un gran futbolista brasileiro. Dit aixó, em sembla bé que hi hagi molta gent a fer-se selfies i tot aixó, és part de l'espectacle. THATS ENTERTAINMENT.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No Francesc, no és pas únicament espectacle, és sentimentalisme popular, ni millor ni pitjor que el teu o el meu.

      Elimina
  12. sentimentalisme o exhibicionisme morbós?

    ResponElimina