La mentida, el documental de la veritat, es un video delirant, conspiranoic, surrealista, la mare de tots els videos, que supera fins i tot a Jordi Bilbeny i la seva desbocada imaginació que fa que qualsevol personatge històric, llevat Chiquito de la Calzada sigui català, desde Colom, Cervantes, Da Vinci o Erasmo de Rotterdam, i no se jo si Jesús de Natzaret. 
Si us pensaveu que ja ho havieu vist tot, que ho havieu escoltat tot, anaveu molt errats, el video perpetrat per aquests tres fa poc més d'un any, dura quasi dues hores, però us il·lustrarà de la realitat, de la veritat que España no vol que sapiguem, esteu davant de la mare de totes les conxorxes conspiranoiques amb el presumpte assassinat de Muriel Casals subtilment insinuat, que involucra a Mattew Three. 

La gent està molt malalta, molt, almenys els tres que han perpetrar aquest video. I per més Inri a un el conec, el de la dreta que és del meu poble, i no em sorpren tant el documental si ell hi és pel mig. I el de l'esquerra que es un negacionista del VIH com a malaltia. De bojos.


també en la llengua vernácula de Castella.