A España han engegat una campanya per conscienciar la població que, per solidaritat amb els restaurants, si volen anar a sopar-hi, hi vagin a les 8 del vespre. A Catalunya, aquesta campanya no té sentit perquè com tenim tancats bars i restaurants, nomès si pot anar a buscar menjar preparat per endur-te'l a casa o que tel portin els nois de la bicicleta. Molts bars de barri tenen una taula a la porta d'entrada per si has de menester un café, tallat, un entrepà o una cervesa, pero francament fan més badalls que rots.
En aixó de les restriccions en el camp de la restauració, el comportament de bastants ciutadans es com a mínim preocupant, explicàven avui a la radio que hi va haver gent aquest cap de setmana que se'n va anar a dinar a Osca, i els picnics per els parcs proliferaven com els bolets a Soria, i no parlem del Montseny que hi havia més gent que a la romería de los Ballesteros, o sigui, tot el Parc Natural del Montseny ple de pixapins indocumentats i ignorants en molts casos, com uns que a banda de deixar deixalles pel terra, encara varen tenir la barra de demanar en un rètol que hi posessin papereres; que no saben el que es un parc Natural?. ës un parc natural estùpids!, els diria Clinton.
La Vanessa, la nostra filla mitjana diu que nosaltres som uns precursors, atès fa anys i panys que en certa manera vivim confinats, i no és que no sortim, sinó que ho fem quan és necessari, pero no sistemàticament ni compulsivament. De sempre i fa ja més de cinquanta anys, a casa es dina a tres quarts d'una i es sopa a dos quarts de vuit, els diumenges també, més o menys com fan a Europa en general, però quan ho explico n'hi ha que se'n foten, però entenc que és un horari raonable, sobretot el de sopar, més si tenim en compte que a les 10 quarts d'onze si no juga el Barça, anem a dormir, fins les 6.15 del matí, diumenges inclosos. Són costums, però costums raonables adequades a la nostra manera de viure, i no entenc que a la gent li costi tant acceptar en el cas de la restauració que per dinar y sopar a casa una temporada, no s'ensorra el món.
13'30 hora de dinar. 20 horas, de sopar. a las 22 estoy en la cama, de siempre, y a las 6´30 me levanto, me ducho, almuerzo, miro el ordenador y marcho a TdC.
ResponEliminaCuando voy a casa de Icaro y Reme comemos un poco antes, dado que el pequeño, de 2 años, ha de comer a las 12´30 o como mucho a 12´45. No me importa en absoluto acompañarle.
No tengo Neflix, no veo futbol desde hace años y no me gustan las películas, salvo alguna en blanco y negro tipo Metrópolis o el Séptimo Sello.
Dejé hace años de ir a Gualba porque se inundaba de gente y ahora paseo por Barcelona con Mayte, mirando carteles, puertas, picaportes y demás, cogemos un bus cualquiera, y vamos hasta el final y venimos caminando hasta casa. ¡ La de cosas que descubro¡
Salut
Miquel, és ben bé que nosaltres i vosaltres som d'antes. No d'antes de la guerra que es deia, pero quasi, i aixó no treu que en alguns aspectes anem per davant dels de després dels d'antes. Estan bojos aquests pixapins, que diria Obelix.¡
ResponEliminaLa vida es chunga para muchos, poeta, y yo cuando llueve me mojo como los demás. Tener la vida milimetrada me mataría.
EliminaLo entiendo, es cuestión de épocas en la vida, de manera de ser, y también que uno se acaba acostumbrando a vivir de una manera o de otra.
EliminaYo como ente dos y media a tres y no ceno casi nunca. Pero hay una tendencia en mi zona a adelantar las comidas a las 13:15-30 y salir antes de trabajar. Creo que es lo correcto y racional. Me despierto a las seis de la mañana todos los dias menos los sábados y los domingos, que ando sobre las 8; me pongo la radio "al Alsina" hasta las 7:30 o asi y luego al "lavoro".
ResponEliminaLo de los parques naturales y los idiotas, da para un texto demasiado largo. Pero hasta hace unos años he ido muchas veces al monte, yo solo y con gente, y lo importante es que si llevas las cosas llenas, tambien las puedes traer vacias, no cuesta tanto, digo yo.
Un saludo.
Es que antes, de recién casados, era frecuente salir los domingos a comer al bosque en un claro y hacer fuego para asar la carne, éramos muchos y el bosque quedaba limpio, puesto que se recogía toda la basura y se llevaba para el contenedor de casa, de la misma manera que íbamos a coger setas y no estropeábamos el bosque como ahora.
EliminaSaludos.