💭Parlen les mitjans desinformadors aquests dies de l'encariment del rebut de la llum, de com s'ha disparat el preu del megavatt; que si l'excés de consum pel fred, que si l'augment de preu del gas, bla, bla, bla. Convé mirar enrere i en comptes de culpar al bipartit comunista bolivarià  governant, anar a l'origen del problema, quan va començar tot, i és que l'ombra sinistra d'Aznar és allargada. Les privatitzacions són males companyes de viatje, i les nacionalitzacions, que serien la solució, no són possibles, no, mentre no hi hagi governants amb un mínim nivell de governabilitat racional. Les subhastes eléctriques.

Ah! Per cert, a les eléctriques hi tenim instal·lades una vintena de portes giratories de tots els colors de l'àmbit polític, entre ells un tal Felipe Gonzalez. Si us plau, aneu-vos en a la merda, del primer a l'últim polític, de merda. 

Antón Losada ho resumeix tot en un sol tuit: “Nada que hacer con el precio de la luz. Al Emérito no lo vamos a investigar. La nieve que la retiren los vecinos y después se queden en sus casas. Las vacunas hoy no, mañana. ...Normalidad democrática”.