QUE N'APRENGUIN!

Quan passat un temps s'analitzi la Catalunya post 1 d'octubre, el galimaties polític no tindrà cap altra explicació que no sigui de caràcter psicològic. Doncs bé, mentre que a la tercera institució del país –potser la segona en marge de disposició arbitrària de recursos– Junts per Catalunya dona i donarà el seu suport incondicional al PSC de Núria Marín i li aprovarà els pressupostos sense queixar-se, en el Govern de la Generalitat (on Junts té la Conselleria d’Economia) declinen no ja comptar amb el PSC per aprovar-los, sinó fins i tot sondejar-los. Això després de l'enèsima pulla al president Aragonès, amb Junts pactant amb el PSC l'ampliació de l’aeroport del Prat. ¡Ajuda’t i Déu t’ajudarà! Ho diu Sergi Sol: "Ens estem independitzant malament". I té raó, tota la raó. Haurien d'aprendre aquests independentistes de sarsuela dels seus col·legues del país basc, que de facto són ja independents o d'Isabel Ayuso que en un procrés de processització com diu Bernat Dedeu, está aconseguit la independencia de la Comunitat de Madrid, sense aldarulls innecessàris i anant per feina. Mentre, aqui amb alló de 'garses o perdius' 'Esquerda republicana' i 'Arreplegats pel cat' van marejant la perdiu uns i la garsa els altres,  perdent-se en baralles internes inùtils, fins al punt que han fet perdre la paciència al Cercle d'Economia que, amb més raó que un sant els hi ha llegit la cartilla. Com diria Laporta: Que n'aprenguin!, i que s'afanyin a fer-ho, el temps s'acaba, tot està per fer i cada vegada sembla menys possible.

Comparteix:  

Comentaris

 1. Somos tontos del culo ¡¡¡ Nos dan sopas con ondas, incluso hasta para defender lo indefendible, que es Iberdrola por parte del gobierno de los vascos y las vascas, porque la pasta recaudada via impuestos después de beneficios va a parar a sus arcas...Hasta el precio del KWHora defienden, y todos a una..
  Estos sólo a matarse por el poder, pero además de forma evidente, para que se vea y se note entre sus votantes el odio visceral que hay entre los neopujolianos y los de esquerda.
  Patéticos.

  ResponElimina
 2. per aixó dic que haurien d'aprendre dels Bascos.

  ResponElimina
 3. A las 20 horas cierra la bolsa.
  Ha subido Iberdrola un 3 y pico %.
  Mira si están contentos con lo que se ha dicho hoy en la Cámara por parte del gobierno central y a favor del Aitor, su tractor y su gobierno egipcio.
  Demasie.

  ResponElimina
 4. Es que en el fondo, quien manda de verdad en el Gobierno es el PNB, ellos siempre ganan y se salen con la suya, y en el fondo lo suyo no deja de ser el 'peix al cove' de Pujol, però menos disimulado.

  ResponElimina
 5. Previamente, Iberdrola y Endesa habían bajado un 15%,por la medida intervencionista del gobierno en los resultados de una empresa y que difícilmente aceptaría Europa, en este caso el PNV ha demostrado más sentido común

  ResponElimina
 6. Como siempre, el seny es cosas de Vascos, o el sentido común.

  ResponElimina
 7. Antes de los catalanes y de Pujol, Nos iba bien.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Con Pujol iba muy bien, y sin violencia terrorista.

   Elimina
 8. No canvio l'opereta catalana per les tragèdies basques, la veritat, no cal que ens autoflagelem cada dia.

  ResponElimina
 9. Jo tampoc, quan parlo dels bascos és dels d'ara, no dels d'antes, però mira, a la llarga, matar, el terrorisme, els ha donat més rendiment que als catalans amb el seu pacifisme.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada