A l'anunci de la campanya del Ministeri de Drets Socials, es pot veure diversos progenitors, mares i pares, que interpel·len l'espectador amb la pregunta 'A tu què t'importa?', associada a diverses situacions com cridar, enganxar o infravalorar els fills i filles. "¿A tu què t'importa si crido el meu fill fins a fer-lo plorar? ¿A tu què t'importa si li creuo la cara, si li dic que no val per res? És el meu fill", plantegen els protagonistes de la campanya, per acabar amb el missatge 'A tu te importa', per conscienciar la societat sobre el problema de la violència contra la infància.

L'anunci és francament desafortunat, i fins i tot es podria acusar el Ministeri de Drets socials d'apologia de la violència de génere contra l'home. De cultura de la violació de l'home, i és per aquesta obsesió de la senyora Belarra de criminalitzar sistemàticament l'home. Hi ha nens aprofitats per demanar caritat al carrer, nens aprofitats per okupar pisos, nenes desescolaritzades perquè biològicament ja són "dones", nens que passen gana, nens al carrer... Però el ministeri fa una campanya per protegir els nens als que els pares foten un crit de quan en quan. Uns pares que semblen trets d'un frenopàtic i unes mares que semblen sortiodes d'una novel·la de Corin Tellado.

Jo acuso el Ministeri de Drets Socials de cultura de la violació dels drets, de la dignitat de l'home, per aquest obscè anunci, que hauria de ser retirat de la televisió immediatament.