ÚLTIMS ESCRITS
latest

diumenge, 10 d’abril de 2016

EL MINISTRE TRAIDOR


Interior reedita amb Podem els informes "fantasma" usats contra nacionalistes a Catalunya. 
 • El Ministeri va inaugurar el 2012 l'estratègia d'informes sense signatura que apareixien en els mitjans coincidint amb fites del procés independentista 
 • La mecànica es repeteix contra Podem: l'informe PISA irromp en les negociacions de Govern i cinc mesos després segueix sense arribar a la Fiscalia 
 • eldiario.es va publicar al novembre de 2014 que una unitat secreta de la Policia rastrejava a polítics independentistes sense control judicial.
Tres anys han transcorregut entre la primera maniobra coneguda per implicar la Policia a la tasca de frenar el procés rupturista a Catalunya i la confecció d'un informe sobre el presumpte finançament irregular de Podem, el primer partit a l'esquerra del PSOE que té en democràcia possibilitats d'integrar el Govern d'Espanya. Aquells primers mesos de la passada legislatura i aquests coincideixen en la proliferació de documents presumptament policials en els mitjans de comunicació i en dos aspectes més: els informes perjudiquen l'oposició política i no estan incorporats a procés judicial algun. Aquest és un recorregut entre l'informe "apòcrif" sobre la corrupció de responsables de Convergència, divulgat al novembre de 2012, i el "informe fantasma" que vincula el partit de Pablo Iglesias amb l'Iran i Veneçuela, redactat el mateix mes de 2015... més.

Això és el que no entenc, sembla clar que les acusacions descrites dutes a terme per agents del Ministeri del Mossen condecorador de verges amb àngel de la guarda aparca cotxes són certes, però ni el Ministre ni el govern desmenteixen aquestes informacions de el diario.es, ni tampoc s'hi querellen, i el fiscal general de l'Estat tampoc mou un dit. Tot plegat és un desori, se sap que el Govern a través del seu Ministre de l'interior és al darrer d'aquest informes "fantasma" usats contra nacionalistes a Catalunya abans i contra Podem ara, i no passa res, els difamats es limiten a negar-ho i fotre-se'n, i res més, mentrestant el Mossen pot anar intoxicant el que li surti de la collonada, vaja subjecte el tal Ministre, i això que és catòlic, apostòlic i misarie, bé, Judes tambè ho era i era un traidor. I el sr. Ministre també: 'traime' este informe, 'traime' otro informe que difamaren a aquesta colla de bruts comunistes bolivarians. Mentrestant Garcia Albiol parla per boca d'ase, per variar, sobre Podem. sbd - 10.04.2016
« PREV
NEXT »

5 comentaris

 1. Falta imaginación, falta personalidad, la verdad es que esto de que los informes aparezcan sin que nadie tenga responsabilidad alguna es demencial. Si son falsos porque lo son y si no lo son pues que los denuncien e intervengan. ¿Esperan acaso que los periodistas (o lo que sean) les hagan su trabajo?

  ResponElimina
 2. aquí en este País, hagas lo que hagas no pasa nada. nadie es responsabilizado por nada, y nadie dimite. Spain is different, ya decía el viejo fascista.

  ResponElimina
 3. Home, considerant que la premsa està al servei de qui paga, l'estrany és que ens estranyi. :)

  ResponElimina
 4. No tota la premsa, alguna com el Diario ho denuncien. És vergonyós Montse, ja deia Fuster, que si en aquest món hi ha alguna cosa intrínsicament dolenta, es sense dubte l'Estat.

  ResponElimina