.......¿VIVIM DINS D'UN COS EXTRATERRESTRE?


Segons l'extraordinària hipòtesi de Caleb Scharf, astrofísic i director de astrobiologia a la Universitat de Columbia, Nova York (EUA), si encara no hem trobat vida extraterrestre és perquè l'univers, de fet, és un extraterrestre. Potser l'univers sigui el "cervell" d'una raça alienígena hiperavanzada, afirma en un article per a la revista científica 'Nautilius'.

En aquest sentit, l'astrofísic planteja la sorprenent idea que una espècie alienígena pogués haver arribat a ser tan avançada que seria indistingible de la mateixa física. "Potser el nostre univers és una de les noves formes en què alguna altra civilització va transcriure el seu món", assenyala.

En el seu article, Scharf recalca que només el cinc per cent de l'univers es compon de la matèria que coneixem i entenem mentre que un 27 es considera "no vist" i misteriós. Així mateix, el científic opina que la matèria fosca "podria contenir una veritable complexitat", i potser sent en ella on "tota la vida tecnològicament avançada acaba o on la majoria de la vida sempre ha estat".

"Què millor manera d'escapar dels desagradables capricis de les explosions de supernoves i dels raigs gamma que la d'adoptar una forma immune a la radiació electromagnètica?", es pregunta. Si una civilització ha après a codificar sistemes vius, "tot el que necessita fer és construir un sistema de transferència de dades de la matèria normal a la matèria fosca: una impressora 3D de matèria fosca", indica.

Recordo haver escrit un conte en el qual parlava d'aquesta possibilitat: Els confins de l'Univers.

6 comentaris:

 1. Esto se pone interesante, como se entere el Trump lo elimina.

  ResponElimina
 2. OJU! que si això fos cert, a veure en quina part del cos estem, si ens toca el conducte rectal, ho tenim fotut. Mai millor dit ens n'anem a la merda.

  ResponElimina
 3. Yo no se, pero si no exploramos otros planetas esto reventará.

  ResponElimina
 4. algo inventaran para liquidar a unos cuantos millones de personas, no una guerra mundial, pero algo se les ocurrirá.

  ResponElimina
 5. Jo no aniria més lluny ni explotaria altres planetes per seguir atorgant a l,home el que ja té aquí. Fa poc vaig veure una peli ja començada en que la protagonista era una astronauta perduda en mig de l,espai sense res més que la seva nau. Va ser molt engoixant tot el seu esforç mental per tornar a la terra i es que senzillament el cost físic i mental de viure uns dies a l,espai em sembla estratosfèric, no hi fem res allà, no s,hi ens ha perdut res, no tinc cap interès en conviure amb extraterrestres ni vull imaginar-me colonitzar un altre planeta o que en invadeixin a nosaltres que ja em sigut prou capaços de construir el primer món i el tercer món..la foto del post està perfecte L,univers allà dalt es perfecte.. A més no estem fets per cap altre lloc, nedar ja es un privilegi anar volant D,un continent a l,altre ja es prou enginyós i excitant, perquè jugar a ser deus?

  ResponElimina
 6. jo tampoc, més valdria que els diners que es gasten en l'aventura espacial els empressin aqui baix per endreçar una mica el planeta i ja aniriem tirant.

  ResponElimina

Amb la tecnologia de Blogger.