El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, ha advertit aquest diumenge de les conseqüències que comportaria una hipotètica sortida de Catalunya de la UE en el cas d'aconseguir la independència per la via unilateral. "Catalunya no pot estar ni un segon fora d'Europa perquè podria tenir repercussions molt importants", ha alertat després de recordar que l'entitat que presideix sempre ha considerat que l'economia catalana no és viable fora de la UE.
Margallo parlava de vagar per les galaxies, i Rajoy presenta un panorama desolador, el sumsum, el corda el desideratum, el acabose. Els d'aquí veuen un Paradís amb unes quantes verges per barba i rius de llet i mel.
I els altres, o sia nosaltres no veiem res, perquè no sabem que passarà si Catalunya s'independitza d'Espanya, de fet, ningú ho sap que passarà per què en ser la primera vegada que passa doncs no se sap que passa i el que passa és que passi el que passi, em temo que a nosaltres ens tocarà la pitjor part del que passi, si és que passa.