Des d'una perspectiva de gènere, en parlar de llenguatge inclusiu ens referim a aquell que dona el mateix pes a dones i homes, manifesta l'existència de tots dos sexes i permet a tots dos anomenar-se i expressar-se plenament. Però l'aplicació aquest llenguatge comporta alguns problemes que fan que no sigui tan inclusiu i discriminatori per als homes. Alguns polítics d'esquerra fan servir aquest llenguatge, però diria que no gaire adequadament.
Un ésser polític, homosexual, bisexual, trans o algun que queda heterosexual, parla en femení sistemàticament. I quan diu: Totes pensem..., cau en un error, en una discriminació cap als elements masculins. Hauria de dir; Tots i totes, o si fem cas a la nostra Consellera de la cosa: Totis, o en castellà: Todes. Ahir que Zapatero homenatjava Leire Pajin en un míting, recordar la mítica frase de: 'miembros i miembras'. I és que de vegades una simple vocal fa passar de la grandesa al ridícul.
Uy...Leire Pajin...jejejejeje....se me escapa una sonrisa. Recuerdo...recuerdo... que ya no me acuerdo.
ResponEliminaNo sigfuis tremendu... es Directora del Desarrollo Internacional en IS Global, Presidenta de REDS (Capítulo español de la Red de Soluciones para el Desarrollo Sostenible de las Naciones Unidas-UNSDSN), y miembro del consejo estratégico y liderazgo de UNSDSN, impulsora de la Red Internacional de Mujeres EU-LAC.
ResponEliminaSalut.
Recuerdo una canción italiana ante tanto título...paroleee, paroleee, paroleeeeeee
ResponEliminaLa cantava Mina entre altres.
EliminaPara hacer más el ridículo, ya sería necesario ir a entrenar a un centro de alto rendimiento, como los deportistas. El mundo es de los gilipitjas y de las gilichonis. Está lleno.
ResponEliminaI les dones del Barça que?, futbol inclusiu per a la història.
EliminaLes dones del Barça són la polla.. jejeje!!
ResponEliminaSón molt bones, les millors de l'univers
Elimina