Caminar nu és legal a la ciutat de San Francisco en la majoria de les circumstàncies, però un supervisor municipal amb preocupacions sobre la salut pública va presentar dimarts una proposta de llei que requeriria que els nudistes posin roba o una altra barrera sota les seves parts posteriors quan se senten en públic. La proposta del supervisor Scott Wiener exigiria a més que els nudistes es cobreixin en els restaurants.
Un d'aquests homes, Eric Anderson, va dir que les persones ofeses per la nuesa pública han d'examinar per què els molesta el cos humà. "No és just que forcin les seves opinions conservadores", li va dir al Chronicle mentre estava assegut en una cadira de metall en una plaça a Castro, amb un llibre, un entrepà i un sarong entre el seu cos i el seient. El capità Greg Corrales, de la Policia de Sant Francisco, va dir que la seva estació sovint rep queixes sobre els tipus nus, però la nuesa no és il·legal a la ciutat, llevat que la persona mostri senyals d'excitació sexual.
I aquí és on m'ha cridat l'atenció la noticia. Com es mesuren els senyals d'excitació sexual?. En les senyores en principi no hi hauia d'haver problemes, però un varó, davant una presència femenina o masculina (depenent de la seva orientació sexual) el que no pot és evitar l'enlairament del pal major, i no se jo si aixó es considerarà excitació sexual i per tant només podran circular pels carrers de Frisco els senyors amb l'aparell disfuncionat, que no defuncionat. O potser s'hauria de deteminar quin grau d'enlairament de l'estri traspassa la barrera que denota excitació sexual o es queda en un "allegro", a lo millor és qüestió de centímetres, encara que es digui sovint que no ve d'un pam.