BLOC D'ACTUALITAT

Cat-1

Cat-3

Cat-5

COLLONADES
ÚLTIMS ESCRITS
INFORMACIÓ - OPINIÓ

Cat-2

Cat-4

Cat-6

més...
SUE - SEGONS UN ESTUDI...
» » JOC DE TRONS, O JOC D'OUS


George R.R. Martin havia de publicar Vents d'hivern, la sisena entrega de Cançó de gel i foc, a la primavera del 2016, just abans de l'estrena de la sisena temporada de la sèrie televisiva Joc de trons. No obstant això, l'escriptor va ser incapaç de complir els terminis de l'editorial, però no és que incomplís aquell termini, és que encara no hi havia data de publicació a la vista. Per això un enginyer va crear un robot, un sistema d'intel·ligència artificial (IA), perquè escrigués la continuació de la saga que té a mig planeta amb l'ullal degotant.
No va fer falta i el senyor de la gorra Imposible ha continuat escrivint les seves histories, que de fet les podria escriure un robot tranquil·lament.
Igual aquest robot li donaria una mica de qualitat i imaginació a la sèrie, una sèrie que vaig veure en la seva primera temporada a Canal+ i la vaig abandonar avorrit, per aquella sensació del ja vist, de deja vu, amb uns dracs quasi ridículs. No expliquen res de nou, i la sèrie es mou entre el sexe, la intriga i la violència, aspectes que ja Shakespeare havia tractat abans molt millor sobre la condició humana, i d'una manera menys bizantina que Martin. A joc de trons, els personatges carden, conspiren o es maten entre ells i prou, i això és molt vell i ja s'ha explicat moltes vegades. Però si a la gent li agrada, si n'hi ha tants d'enganxats, alguna cosa ha de tenir, encara que jo - ho reconec - no li vaig saber veure en el seu moment i per aixó la vaig deixar.
En no seguir-la no sé si la serie ha cambiat gaire, semblaria que si, atès molta gent la veu i li agrada, però aixó no és garantia de res, tambè té molta audiència the Walking Dead o altres series infumables. Potser el primer problema en el meu cas, siguin precisament les series, el concepte de series, que no deixen de ser pel·lícules a terminis, amb el que comporta d'estirar en excés el fil de l'argument.
Hi ha una serie que si em va agradar, potser la única, per diferent o simplement per què si, 'The Leftovers', i més que agradar, honestament hauria de dir que va aconseguir interesar-me, que ja és molt, i aquesta si la vaig veure tota. Un altre dels problemes de les series és que t'obliguen a veure-les, per episodis i en molts casos durant cinc o més anys, com és el cas de Joc de Trons, que de fet sembla més un joc d'ous, per lo pesats que estan a les radios i diaris parlant constantment de la serie, fins al punt d'avorrir-me i fer-se més pesada que la serie 'The Procés' que també fa massa que dura, i dura, i dura, i dura. Aquí., a 'The Procés' de sexe poc, pero violencia, mentides, cintes de vídeo, ungles trencades, 'lo que fué un testículo', mirades d'odi, i fills de put, n'hi ha més que a Joc de Trons, i nomès dura una temporada.

De fet, no em feu molt de cas, a banda de Joc de Trons, tampoc m'agraden les croquetes, Rosalia, Manel o Star Wars, la nissaga més pesada de totes les que es fan i es desfan a la Galaxia.
«
Previs
Entrada més recent
»
Next
Entrada més antiga

6 -

JOC DE TRONS, O JOC D'OUS
 1. También vi los primeros capítulos en canal plus , para lo que había entonces me sorprendió los escenarios,los grises,las escenas en el hielo.Me gustó el desparpajo de las chicas:"por tus ojos veo que deseas entrar en mi vulva caliente y húmeda ",decía una prisionera a su carcelero,que era medio sacerdote y la otra mitad guerrero.Con el hielo que les rodeaba,me gustaba la frase.Supongo que me agrada,lo que ya no puedo disfrutar,como no sea darle gusto a la vista y al oído.Ese modelo de escenarios se repite en Netflix y tiene éxito,en muchas series.Me gustan incluso nos reímos con todos esos componentes violencia y sexo,resulta divertido.Eso de que después de una batalla la chica monte al chico,es para partirse de risa.A lo que hemos llegado.

  ResponElimina
 2. Yo es que soy más de clima caribeño, francamente el hielo no me atrae más que en los cubitos del Martini.

  ResponElimina
 3. Para mí las peores series son  películas malogradas y las peores películas son series innecesariamente alargadas. No suelo verlas, pero gusta Dexter, Castle, Orange is the New Black, Los Soprano, Los Tudor et alii.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ay señor, yo es que reconozco que no soy de series, eso de que te obliguen a seguir capítulo a capítulo no es para mi, si acaso veo alguna es la serie entera, luego la puedo devorar, como me pasó hasta que me cansé por repetitiva con The Walking Dead, o la Peste que la vi de un tirón, o también Occupied, toda seguida.

   Elimina
  2. Claro, las series, hay que verlas de tres a tres capítulos seguidos, cada día. Devorarlas

   Elimina
 4. No he visto, visionado, mirado, observado o flirteado ni uno sólo de los trescientos y pico mil capítulos de la susodicha serie.
  Ni pienso hacerlo.
  UN abrazo

  ResponElimina

BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ESCRITS ANTERIORS