Segons una ordre ministerial del ministeri de Cultura, aprobada en el Consell de Ministres d'avui, les preposicions gramaticals quedaràn a partir de dilluns dia 4 a les 00:00 hores, de la següent manera:
a, ante, bajo, cabe, con, contra, de, desde, en, entre, hacia, hasta, para, por, según, sin, so, tras.
Molt bé, de conya, jo ja me les se totes. I les taules de multiplicar, i els reis gots, i el cara al sol, i muntanyes nevades, i el credo, i ...
ResponEliminaPerò aqui n'hi falta una Josep.
ResponEliminaEstic impacient, Francesc, No serà que els militars van fer un jurament sagrat: complir l'ordenament constitucional que consagra la unitat d'Espanya com a principi irrenunciable. També van jurar defensar la seva integritat territorial fins amb les seves pròpies vides incloses Catalunya. Si no és això no caic, perquè d'altra banda ho teníem i ho tenim tot:. La nostra llengua i cultura totalment respectades, ens deixaven triar entre un 1-x-2 a les travesses. Perquè clar, pensar que les visites de Franco a Catalunya amb la senyora collarets eren les més clamorosa i multitudinàries de totes les que és portava a terme per tot el territori nacional ha de ser una tonteria. Franco va visitar oficialment Catalunya en 24 ocasions sota pal•li, clar, mentre que Andalusia, amb el doble de la seva mida, la va visitar 18 vegades. Per tant, sostenir que Catalunya ha estat sempre nacionalista o separatista a mesura que Espanya és més conquistadora es un altra tonteria. La burgesia catalana que avui abraça la causa nacionalista va ser el sector més fervorosament franquista que hi va haver a Espanya. Fins i tot el sector del clergat més compromès amb la Croada era d'origen català. No caic, no caic...
ResponEliminaFrancesc, l'acudit només funciona amb lectors adoctrinats a la protohistòria. Gent jove, pa tou, de vegades em pregunto per a qui estem monologant.
ResponEliminaJosepm sovint sol succeir que tot és molt més senzill. ..SOBRE, és la PREPOSICIÓ que hi falta, només es tracte d'un joc de paraules amb els sobres del Pp.
ResponEliminaAllau, sovint se sol monologar amb un mateix, o xerrar amb un mateix, abans deien que estaven sonats el qui parlaven sols pel carrer, ara hi parlen molts i no els diuen sonats i els diuen generació mòbil.
ResponEliminason ¡¡¡¡ sobre ¡¡¡¡ tras ¡¡¡¡
ResponEliminao sea,los políticos, son tras sobre ¡¡¡¡
I en referencia a JOSEP : " La burgesia catalana que avui abraça la causa nacionalista va ser el sector més fervorosament franquista que hi va haver a Espanya. Fins i tot el sector del clergat més compromès amb la Croada era d'origen català..." sense cap mena de dubte, fins i tot posan calerets . salut
ResponElimina¿Donde estará el sobre? ¿habra viajado a Genova o a Suiza? como esta "correos" jejejeje
ResponEliminaOstres, Francesc, tens raó, és SOBRE. Això passa perquè el nostre cervell no llegeix totes les paraules, i menys quan donem per fet que si que estan totes.
ResponEliminaGràcies.
Miquel, suscribo todas las palabras que hemos dicho los dos de la burgesía catalana, con comas, puntos y lo que haga falta. Si, si, con nombres y apellidos también. Empezando por el “cuñadísimo”
ResponEliminaSalut.
Josep, com diria Don Mariano aspirant a expresident del Govern, no me hable de sobres, que por sobres no me sale nada.
ResponElimina